die Keure Educatief

PASSEPARTOUT

Win Passepartout voor je klas!

Ben jij leerkracht in het lager onderwijs en op zoek naar een blended methode Frans? Dan ben je bij Passepartout aan het juiste adres! De methode zet sterk in op mondelinge interactie, met een mondelinge dialoog als centrale tekstsoortDe leerlingen leren denken in het Frans, niet vanuit het Nederlands. Interesse? Doe dan zeker mee aan onze winactie en krijg het leerkrachtenmateriaal van de methode volledig gratis! Ça sonne bien, non? 

Ta clé sur le monde francophone

Met Passepartout geef je Frans in de 2e en 3e graad. De methode heeft een prioritaire aandacht voor spreekdurf en een aanbod bewegend leren

Blended en adaptief

Het ruime aanbod aan digitaal differentiatiemateriaal op vier niveaus maakt Passepartout uniek. Op Kabas stippelt jouw co-teacher Kai adaptieve oefentrajecten uit op maat van elke leerling. Kai kent namelijk elke leerling en geeft realtime feedback, terwijl jij alles volgt aan de hand van de overzichtelijke resultatenschermen. Zo heb jij tijd en ruimte om je leerlingen onmiddellijk op te volgen en die leerlingen te helpen die jouw hulp het meeste nodig hebben. Passepartout maakt de Franse taal op die manier toegankelijk voor elke leerling.

Doe mee en win!

Je kon tot 8 maart kans maken op het leerkrachtenmateriaal van Passepartout. De winactie is afgelopen. 

De winnaars zijn geworden: 
Nele Willems
Patrick Hugo
Katrijn Schonkeren
Gilke Wyckmans
Katrien Taveirne