die Keure Educatief

KADET

Win en pimp je klas met posters van Kadet

Voor het eerst staken veel leerkrachten en leerlingen dit schooljaar van wal met onze gloednieuwe blended wiskundemethode Kadet. Om onze nieuwe methode te vieren, maak je kans op een set wiskundeposters van Kadet voor het 1e, 3e of 5e leerjaar.

Getallen om uit te stallen

Kadet biedt als blended wiskundemethode niet alleen een uniek digitaal werkboek en een slimme co-teacher aan, maar ook mooie, gratis posters voor in je klaslokaal. 

Getalbeelden, honderdvelden en positietabellen aan je muur? Die zijn meer dan welkom. Ze zorgen ervoor dat je een didactische klaswand opbouwt met de visuele geheugensteuntjes en schema’s uit de methode. Wil je graag kans maken op een set posters voor het 1e, 3e of 5e leerjaar

De wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Maak kennis met Kai

Kadet voorziet heel wat (digitaal) materiaal met oefenpaden op drie sporen. Aansluitend op de oefeningen in het werkboek vinden de leerlingen in het digitale werkboek een extra oefenspoor: de Kai-oefeningen. Elke leerling krijgt dan een oefentraject op maat, aansluitend op de behandelde lesdoelen, opgesteld door co-teacher Kai. Kai ondersteunt jou als leerkracht en zorgt ervoor dat jij tijd en eindeloos verbeterwerk uitspaart om te kunnen doen waar je het beste in bent, namelijk: jouw expertise gebruiken om leerlingen te helpen die daar het meeste nood aan hebben.

Kortom: Kai geeft unieke oefeningen, kent elke leerling (over methodes en verschillende oefenreeksen heen) en geeft feedback.

Vraag jouw ontdekpakket aan

Benieuwd naar de methode? We bezorgen je graag een gratis ontdekpakket op school. Heb je vragen? Aarzel niet om onze adviseurs de contacteren