die Keure Educatief

ALGEMEEN

Win ijsjes voor je school

Juni liep op zijn eind, de toetsen waren bijna verbeterd en de vakantie stond voor de deur. Verschillende redenen die ons overtuigden om het einde van het schooljaar samen leuk af te sluiten. Daarom trakteerden wij jullie graag op overheerlijke ijsjes! Bovendien wouden we jullie zo bedanken voor jullie enthousiasme over ons aanbod en voor jullie oneindige inzet voor alle leerlingen. Jullie maakten hen elke dag leergierig naar meer en dat verdiende een verfrissende en lekkere dankjewel!

Terugblik actie 🍦

Deze actie is ondertussen afgelopen. Wie deelnam, maakte kans op een ijskar met overheerlijke bolletjes ijs op school. Wij gaven namelijk een heerlijke ijstrakatie weg aan één basisschool en één secundaire school in Vlaanderen en Brussel. 

De gelukkige winnaars werden Janneke Dusselier  van de Mariaschool in Harelbeke en Stéphanie Engelen van het VTI Zandhoven. Proficiat! Zij kregen bezoek van de mooie ijskarren van Davies ijs en Mijn Droomijsje.

Hieronder prijken enkele leuke sfeerbeelden van de namiddag met ijsjes op beide winnende scholen. We wensen jullie allemaal een fijne vakantie! Geniet ervan, want jullie hebben het verdiend!👏

Het beste moet nog komen

Ook volgend jaar staan we opnieuw voor jullie klaar met lesmateriaal, inspiratie en verrassende acties voor het kleuter-, lager en secundair onderwijs! Blijf ons volgen en mis niets van al het leuks dat we voor jou in petto hebben. 🤩