Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Posters met Engelse woordenschat

Quote about vocabulary

En om nieuwe woordenschat leren nóg leuker te maken, biedt onze nieuwe methode Engels nu een set posters met sprekende illustraties. Vraag snel jouw set aan voor de D- of D&A-finaliteit and pretty up your English classroom! 

Fond of English at first bite

Crisp is een nieuwe methode Engels voor de D- en de D&A-finaliteit en is de opvolger van Shuffle en Shuffle This. Crisp daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Engels. Deze vernieuwende methode plaatst de tekstsoorten centraal en biedt gevarieerde, actuele en uitnodigende werkvormen en taalmateriaal. In de tweede graad focust Crisp in 5 modules per leerjaar telkens op een mengvorm van tekstsoorten. 

Quote about words

Een taal bestaat uit verschillende facetten, maar daaronder is woordenschat natuurlijk een belangrijke bouwsteen en voorwaarde om de taal te beheersen en te begrijpen. Crisp brengt Engelse woordenschat per logisch woordveld aan dat past bij de tekstsoort van een bepaalde module. Elke woordenschatactiviteit eindigt met een afbeelding van de actief te kennen woordenschat. Dat zorgt ervoor dat de leerlingen voldoende hebben aan het Engelse woord, aangezien de betekenis duidelijk wordt dankzij de illustratie. Bovendien stimuleren we ook het gebruik van woordenschatstrategieën, zodat leerlingen vlot nieuwe woorden bijleren zonder ze klakkeloos te moeten studeren. 

Download de posters

Benieuwd? Je ontdekt de illustraties bij de woordenschat van Crisp alvast op vier prachtige posters! Bovendien vertelt een vijfde poster je leerlingen meer over Engels in de wereld en de geografie en samenstelling van het Verenigd Koninkrijk. Download ze hieronder gratis. πŸ‘‡πŸ—ΊοΈ

crisp posteractie


Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief