Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Fan de la langue française et des macarons ?

Leerkracht Frans? Quiz mee en win heerlijke macarons voor de hele klas! Test de kennis van je leerlingen (of jezelf 😉) met deze uitdagende quiz van de methode Audace en wie weet is het binnenkort tijd om te smullen!

Een quiz is een ideale uitdaging om de kennis van je leerlingen eens op een andere manier te testen. Of om gewoon even te checken hoe je er zelf voor staat natuurlijk. Met de quiz van Audace, onze methode Frans, bekijk je hoe goed je leerlingen (en jijzelf) de taal van de liefde beheersen. Bovendien staat er ook nog iets lekkers tegenover: je maakt kans op een verwennerij die al even douce is als la France, de crème de la crème van de Franse zoetigheden: macarons!

Piramide macarons
Deze wedstrijd is afgelopen.

Zelf aan de slag?

Macarons opeten is natuurlijk leuk, maar ze zelf klaarmaken geeft extra voldoening, toch? Hier vind je een receptje om chocolademacarons te maken. Deel het met je leerlingen en laat ze op een creatieve, culinaire manier met Frans bezig zijn!

Macarons au chocolat

DOWNLOAD HET RECEPT »

Meer inspiratie voor de les Frans

Met onze methode Frans, Audace, vertrek je elke les vanuit een bepaalde tekstsoort. Prescriptieve teksten, zoals dit recept, zijn ideaal om ook thuis Frans in te oefenen. 

💡 Tip: herbekijk het webinar en kom alles te weten over Audace.

NAAR HET WEBINAR »

LEES MEER OVER AUDACE »

logo_audace

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief