Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Vraag je gratis set vakantieboeken aan van Audace!

Op een leuke en speelse manier Frans herhalen in de paasvakantie? Dat kan met de Livres de vacances van Audace. 

In deze vakantieboekjes vind je leuke oefeningen die onze redacteurs speciaal voor jou selecteerden uit onze nieuwe methode Audace. De oefeningen herhalen de leerstof van het eerste en tweede trimester op een speelse manier. Werk je al met Audace? Dan kunnen de boekjes dienen als herhaling. Werk je met een andere methode? Dan is dit een leuke manier om eens kennis te maken met Audace

🌷Voor wie?

Leerkracht Frans in de eerste graad? Vraag snel een gratis set Livres de vacances aan*! We bieden een set aan voor het 1e jaar en een set voor het 2e jaar. Een set bevat 20 Livres de vacances. Vul onderstaand formulier in en bestel je gratis set(s). Je ontvangt de vakantieboekjes voor de paasvakantie zodat je leerlingen à volonté hun Frans kunnen herhalen 🤓 
* Zolang de voorraad strekt.

🌷Wist je dat?

Heel wat scholen zijn ondertussen met Audace gestart. Wil jij volgend schooljaar ook met deze methode aan de slag? Contacteer je educatief adviseur.

CONTACTEER JE ADVISEUR »

🌷Webinar

Begin februari 2021 gaven we een online presentatie over Audace. Heb je deze gemist? Herbekijk de presentatie via onze webinarpagina.

SURF NAAR ONZE WEBINARPAGINA »

🌷Aanvraagformulier | Gratis download

Helaas! De maximum voorraad vakantieboekjes is bereikt maar hier kun je de vakantieboekjes downloaden. Bedankt voor je interesse!

Audace 1 - Livre de vacances »

Audace 2 - Livre de vacances »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief