Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Onderwijs doet ertoe

Die Keure gaf naar aanleiding van de coronacrisis alle scholen gratis toegang tot de methodes via haar onlineplatformen tot en met de laatste schooldag. Het meest uitzonderlijke schooljaar is voorbij en dus ook een groot deel van ons gratis aanbod. Maar goed nieuws! Enkele digitale middelen blijven we ter beschikking stellen. Ontdek het aanbod voor het kleuter-  en lager onderwijs.

 

Dankjewel voor de lieve woorden ❤

 

Lieve mensen van Die Keure, van al de uitgeverijen voor de basisschool zorgden jullie met 'onderwijsdoetertoe' voor de meeste ondersteuning tijdens deze coronatijd! Een welgemeende dankjewel hiervoor! Jullie maakten het verschil! - Inge De Clerck voor team SB Prins Boudewijn, Wilrijk

Ik vond de leestaken echt grandioos. Op woensdag kregen ze altijd 2 mini-boekjes in het contract en van 1 moest de leestaak ingevuld worden, dit was voor mij een echte meerwaarde en kant-en-klaar-materiaal. Het digitaal maken van spelling fragmenten en correctiesleutels groen en blauw spellingblok vond ik heel dankbaar en heb er heel veel gebruik van gemaakt bedankt!

Ik vond het super. Ik heb veel nieuwe dingen ontdekt.

Ik vond de aanbiedingen van krullenbol fantastisch en erg bruikbaar!!! Super!

Leestaken zijn een uitstekende manier om de kinderen aan het lezen te krijgen. Heel veel goede reacties gekregen van de kinderen en de ouders.

Alles was super fijn gemaakt. Kant en klaar voor gebruik. Helemaal top. Dikke merci daarvoor.

Ik vond het geweldig met die instructiefilmpjes naar ouders en kleuters toe. Ik heb vele positieve reacties ontvangen.

Ik vond de leestaken voor de kinderen heel tof. Dat was dan ineens ook 1 ding dat ik niet meer hoefde op te lossen :-)

Grote dank om de leestaken voor iedereen toegankelijk te maken! Dit was een onderdeel van het takenpakket! Op die manier bleven mijn kinderen ook tijdens deze periode vlot lezen. Ze hebben dat graag gedaan. Bedankt voor de vele leestaken! Echt super!

Jullie hebben dit super goed aangepakt! Die Keure was er snel bij om ons te voorzien van mooi extra materiaal. Vooral de leestaken vond ik heel erg goed. Een dikke dankjewel!

DANKJEWEL!! Jullie materialen, zeker de leestaken, zijn goed gebruikt geweest en zullen nog veel gebruikt worden. Dikke merci !

Ik vond het een heel mooi initiatief!! Bedankt voor al jullie werk!

De site was een meerwaarde voor leerkrachten. Er was heel wat mooi, direct bruikbaar materiaal. Hartelijk dank!

Het was super en werd regelmatig aangevuld. Kan niet beter zijn.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief