Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

InterActie 5/6 - module - Speciale relativiteitstheorie

Op voorraad

Het nieuwe leerplan van de derde graad fysica (2014) verwacht dat er minstens 1 module in het 5e en 1 module in het 6e jaar gegeven wordt. Elke module werkt 1 onderzoeksveld uit de fysica verder uit en sluit aan bij actueel wetenschappelijk onderzoek. 
Een module neemt minimum 6 lesuren in beslag.

Module speciale relativiteitstheorie

Galilei begon ermee, Newton bevestigde het terwijl Maxwell zijn wetten er problemen mee hadden en uiteindelijk Einstein alles overhoop gooide: de ontwikkeling van de speciale relativiteitstheorie. In deze boeiende module gaan we dieper in op het ontstaan van deze theorie. Wat startte met vragen rond rust en beweging eindigde eeuwen later in E=m.c²?

InterActie is een methode fysica voor het derde tot het zesde jaar ASO die zich kenmerkt door zijn degelijkheid, coherente leerlijn en verticale samenhang. InterActie staat voor wetenschappelijk doordachte inhoud en een sterke didactische benadering. De vele concrete voorbeelden uit de hedendaagse leefwereld, een duidelijke structuur met afgelijnde definities en eigenschappen zorgen mee voor een gemotiveerd en efficiënt leerproces.

ISBN 9789048620159 - Bestelcode 907073562
InterActie 5/6 - module - Speciale relativiteitstheorie
€ 6,70

Publicaties in de kijker

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief