Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Krullenbol - Schrijfvaardigheden - Beweegkaarten

Op voorraad

In dit pakket vind je 101 tussendoortjes die op een speelse manier bijdragen tot de ontwikkeling van een goede en ontspannen schrijfmotoriek. Bovendien zetten ze de kinderen aan tot meer bewegen en dragen bij tot een betere concentratie en taakgerichtheid.

De tussendoortjes vragen geen voorbereiding of extra materiaal.

Iedere opdracht is uitgewerkt op een kaart. Op de voorkant staat een tekening als ondersteuning en op de achterkant een beknopte omschrijving en doelen.

 

Krullenbol is de methode voorbereidend schrijven. Schrijfritmiek vormt de rode draad doorheen de methode. Krullenbol is plezier beleven, bewegen, ritmegevoel ontwikkelen, visuele vaardigheden trainen, handvaardigheid stimuleren, ruimtelijke begrippen leren hanteren en zoveel meer. Alle vaardigheden die bij het schrijven betrokken zijn, zijn uitgewerkt in tal van spelvormen.
Krullenbol is geen strakke methode die van begin tot einde moet gevolgd worden, het is een bundeling van thematische activiteiten die inspelen op de verbeelding en fantasie van jonge kinderen. Je kunt gemakkelijk activiteiten op maat aanbieden, dus het is mogelijk om specifieke vaardigheden speels te oefenen.
 

ISBN 9789048624294 - Bestelcode 601009600
Krullenbol - Schrijfvaardigheden - Beweegkaarten
€ 53,90

Publicaties in de kijker

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief