die Keure Educatief

PASSEPARTOUT

Win trapstickers

Om van je leerlingen echte Franse taalknobbels te maken, moet je in de les Frans veel inzetten op herhaling, inoefening en automatiseren. Maar wist je dat je jouw leerlingen ook buiten de klas op een subtiele, maar leuke manier kunt laten herhalen? Doe mee en maak kans om dat aan den lijve te ondervinden met de trapstickers van Passepartout.

Avoir et être

Dé parate kennis voor Frans bij uitstek buiten bonjour en au revoir? Dat is de vervoeging van de werkwoorden avoir en être. Net daarom koos onze methode Frans Passepartout ervoor om je leerlingen die leerstof eens op een unieke manier én al bewegend te laten herhalen: op de trap! De trapstickers herinneren hen dagelijks meerdere keren aan de correcte werkwoordvervoeging van de tegenwoordige tijd, want telkens ze de trap opgaan, komen de vervoegde werkwoorden voorbij. 

Doe mee 🤞

Deze actie is ondertussen afgelopen. Ontdek hieronder wie de gelukkige  winnaars zijn van een exclusieve set met Franse trapstickers van Passepartout.

Benieuwd naar meer van Passepartout?

Passepartout is onze methode Frans vanaf de 2e graad van het lager onderwijs. De methode schenkt prioritaire aandacht aan spreekdurf en integreert bewegend leren in tal van Franse activiteiten aan de hand van praktische fiches op het digitaal platform Kabas. Bovendien houdt jouw digitale co-teacher Kai de individuele oefentrajecten van je leerlingen bij zodat jij meer tijd wint om de leerlingen te ondersteunen die jouw hulp het meeste nodig hebben.

Gratis ontdekpakket

Wil je het materiaal van Passepartout van dichtbij ontdekken? Blader alvast digitaal door voorbeelden en vraag jouw gratis ontdekpakket op papier aan met inkijkexemplaren van de methode.