Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Hét interactieve leerplatform

Polpo verzamelt digitaal lesmateriaal van die Keure voor het secundair onderwijs op één handig platform. Als leerkracht krijg je meteen toegang tot al het materiaal van je die Keure-methodes. Leerlingen vinden er het lesmateriaal dat de leerkracht voor hen heeft klaargezet. 

LOG IN OP POLPO »

Polpo is vernieuwd


  • Nieuwe lay-out
  • Materiaal sneller toegankelijk
  • Focus op zelfstandig leren
  • Meer mogelijkheden bij taken
  • Uitgebreid resultatenoverzicht
 

Tip: op bepaalde pagina's op Polpo is er een (korte) rondleiding beschikbaar. De rondleidingen worden bovenaan rechts weergegeven met dit icoontje:

rondleiding polpo

Jouw methodes

Selecteer in je profiel de methodes waarmee je werkt. Enkel die selectie wordt getoond bij het luikje 'Methodes', zo hou je jouw Polpo overzichtelijk.

Meer info en voorbeelden »

Bordboek

De schrijffunctie wordt geoptimaliseerd. Bovendien krijgen leerlingen onmiddellijk toegang tot alle pagina's van het boek en het materiaal dat bij het boek hoort. Alles is dus in één actie beschikbaar! Enkel de oplossingen moet je nog pagina per pagina openstellen.

Meer info en voorbeelden »

Les- en oefenmateriaal

Extra oefen- en lesmateriaal is standaard toegankelijk voor leerlingen zodra een leerboek wordt gedeeld met de klas. Vroeger kon dat enkel door een bundel of taak te delen. Bundels hoef je nu niet meer te maken, tenzij je eigen materiaal en oplossingen wilt delen.

Meer info en voorbeelden »

Taken

Taken kunnen voortaan ook oefen- en lesmateriaal, zoals instructievideo’s, bevatten. Je kunt aanduiden of ze optioneel of verplicht zijn, en met of zonder feedback. Oefeningen kunnen gestopt en opnieuw opgepikt worden.

Meer info en voorbeelden »

Resultaten

Het resultatenoverzicht van taken en bundels wordt overzichtelijker. Ook van een leerboek komt er een overzicht met alle resultaten per hoofdstuk (via een taak of bundel of zelfstandig leren). De resultaten van één leerling tonen wat die de voorbije periode heeft gemaakt. Daarnaast worden de resultaten van Algebrakit-oefeningen weergegeven.

Meer info en voorbeelden »

Nieuwe lay-out POLPO

Ontdek meer over Polpo

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief