Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Word jij auteur?

📢 Ben je didactisch sterk, bruis je van de ideeën en werk je die graag uit voor vernieuwende methodes? Bij die Keure geven we je daar de kans toe. Als auteur werk je namelijk mee aan het materiaal voor onze nieuwe onze methodes voor het secundair onderwijs.

auteurs

Auteur worden 💭

Als Vlaamse educatieve uitgeverij delen wij bij die Keure de passie voor het onderwijs en de missie van iedere leerkracht: elke leerling zo goed mogelijk onderwijzen, zodat die zich maximaal kan ontplooien. De leerling komt altijd op de eerste plaats en individuele verschillen tellen mee.

Precies op dat punt kruisen onze wegen: jouw boeiende en complexe uitdaging, is ook onze uitdaging. Elk uitgeefverhaal in die Keure start met een wisselwerking tussen leerkracht, leerling en uitgever. De leerkracht staat in het veld en is de expert.

Als auteur bij die Keure deel je jouw ervaring en kennis met ons. Ga aan de slag met je eigen creatieve ideeën en speel zelf een rol bij het ontwikkelen van professioneel lesmateriaal voor jouw les.

Ben jij geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Marie of Katinka, onze uitgevers van het secundair onderwijs. Mail je idee, vraag of aanbod naar:

  •  marie.deschepper@diekeure.be 
    Als je graag zou meeschrijven aan een taalmethode (Nederlands, Frans, Engels, Duits) een methode geschiedenis, beeld of mens en samenleving.
  • katinka.steen@diekeure.be
    Als je graag zou meeschrijven aan een methode wiskundeexacte wetenschappen (natuur, ruimte en techniek - natuurwetenschappen - techniek - aardrijkskunde - fysica - biologie - chemie) en ICT.
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief