Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Word jij auteur?

📢 Ben je didactisch sterk, bruis je van de ideeën en werk je die graag uit voor vernieuwende methodes? Bij die Keure geven we je daar de kans toe. Als auteur werk je namelijk mee aan het materiaal voor onze nieuwe methode Frans, geschiedenis en/of wiskunde. 🖊️

Interesse? Mail naar marie.deschepper@diekeure.be 📧

Audace

Frans 2e en 3e graad

Ken je onze nieuwe methode Frans voor het secundair onderwijs al? Audace daagt je leerlingen uit om te durven: om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Car l'avenir sourit aux audacieux ... en dat geldt ook voor jou. Zit je namelijk vol inspiratie voor je Franse les, werk je graag mee aan de inhoud van lesmateriaal of schrijf je graag? Dan kan je bij ons aan de slag als auteur voor Audace.

MEER OVER AUDACE »

EEN KIJK IN HET MATERIAAL VAN AUDACE 1 EN 2 »


Logo_janus

Geschiedenis 2e en 3e graad

Janus is een actieve methode geschiedenis voor het secundair onderwijs. Janus voor de 1e graad A-stroom is herwerkt volgens de nieuwe eindtermen. Nu stemmen we ook het materiaal voor de 2e en 3e graad ASO, TSO en KSO af op de hervormingen van het secundair onderwijs. En daar kan jij bij helpen!

Onze geschiedenismethode Janus is vernoemd naar de Romeinse god met de twee gezichten. Eén gezicht kijkt naar achter, naar het verleden, en het andere naar de toekomst. Dat is precies wat Janus doet: denkpatronen en levenswijzen van vroeger achterhalen én terugkoppelen naar vandaag en morgen. Dat doen we op een activerende manier. We gaan verder dan vraagjes oplossen bij teksten en tabellen en laten de leerlingen geschiedenis beleven.

MEER OVER JANUS »

EEN KIJK IN HET MATERIAAL VAN JANUS »


Nando

Wiskunde 3e graad

Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs. De methode biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando is een wiskundemethode met pit. De methode is herwerkt volgens de nieuwe eindtermen voor de 1e graad A-stroom. Met de 2e graad doorstroom- en dubbele finaliteit zijn we volop bezig. Wij zoeken auteurs om Nando uit te werken voor de 3e doorstroom- en dubbele finaliteit.

MEER OVER NANDO »

EEN KIJK IN HET MATERIAAL VAN NANDO »


Max

Max 2e graad en 3e graad

Max is een nieuwe methode wiskunde voor de B-stroom en is de opvolger van Op Mij Kun Je Rekenen. De methode sluit volledig aan bij de nieuwe eindtermen. We willen de methode uitbreiden in de 2e en 3e graad arbeidsfinaliteit. En daarvoor zoeken wij auteurs!

Max brengt begrippen, concepten, eigenschappen en methodes aan in betekenisvolle contexten. Zo ontdekken de leerlingen de samenhang en wisselwerking tussen wiskunde en de maatschappij waarin ze leven. Daarnaast schenken we consequent aandacht aan probleemoplossend denken.

MEER OVER MAX »

EEN KIJK IN HET MATERIAAL VAN MAX »


Auteur worden 💭

Als Vlaamse educatieve uitgeverij delen wij bij die Keure de passie voor het onderwijs en de missie van iedere leerkracht: elke leerling zo goed mogelijk onderwijzen, zodat die zich maximaal kan ontplooien. De leerling komt altijd op de eerste plaats en individuele verschillen tellen mee.

Precies op dat punt kruisen onze wegen: jouw boeiende en complexe uitdaging, is ook onze uitdaging. Elk uitgeefverhaal in die Keure start met een wisselwerking tussen leerkracht, leerling en uitgever. De leerkracht staat in het veld en is de expert.

Als auteur bij die Keure deel je jouw ervaring en kennis met ons. Ga aan de slag met je eigen creatieve ideeën en speel zelf een rol bij het ontwikkelen van professioneel lesmateriaal voor jouw les.

Ben jij geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Marie, uitgever van het secundair onderwijs. Mail je idee, vraag of aanbod naar marie.deschepper@diekeure.be en misschien ben jij binnenkort wel medeauteur van onze leermethodes Frans, geschiedenis of wiskunde. 💪

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief