Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Ontdek Nando!

Bekijk één of beide webinars over Nando, onze nieuwe en vernieuwende wiskundemethode voor het secundair onderwijs.

Webinars Nando

Nando nog niet ontdekt?

In dit webinar stellen we Nando aan je voor. Tijdens dit webinar ontdek je hoe Nando verschilt van de traditionele wiskundemethodes en hoe het een antwoord biedt op de vraag naar differentiatie. We lichten de visie en de opbouw van Nando toe en nemen we een kijkje in Nando 3. Deze verschijnt in 2018.

BEKIJK »

Werk je al met Nando? 

Werk je al met Nando? Dan is deze infosessie een must! Auteur Bjorn en adviseur Tim nemen je mee in de methode en leggen je haarfijn uit hoe je Nando gebruikt om er het maximum uit te halen.  We lichten ook uitgebreid enkele didactische keuzes van Nando toe. Een webinar vol tips, weetjes en suggesties om met Nando aan de slag te gaan.

BEKIJK »

 

Webinar?

Een webinar is een live online presentatie die je via je computer of tablet volgt. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Je volgt de infosessie dus waar je maar wilt. Heb je een vraag of een opmerking? De presentatie is interactief: de auteurs en redacteurs zitten klaar om je vragen te beantwoorden.

Hoe werkt het? 

  1. Meld je aan op www.onlineseminar.be/diekeure.
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail met de link om het webinar te bekijken.
  3. Bekijk het webinar in elke browser met je smartphone, tablet, laptop of pc. Je hoeft geen software of apps te installeren.

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief