Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Wiskunde herhalen tijdens de zomervakantie?

Op een speelse en creatieve manier de leerstof wiskunde herhalen tijdens de zomervakantie? Dan komen de vakantieboeken goed van pas! De vakantieboeken zijn ideaal voor leerlingen die tijdens de vakantie de leerstof van het voorbije jaar willen onderhouden en goed voorbereid aan volgend schooljaar willen beginnen. Na deze uitzonderlijke periode komt dit misschien wel voor al je leerlingen goed van pas? 

Achterin het boek zit een theoriegids met een synthese van de belangrijkste leerstof. De oplossingen staan in het midden van het boek.

Ouders kunnen de vakantieboeken rechtstreeks bij die Keure bestellen via de webshop of jij verzamelt de bestellingen via het bestelformulier en geeft ze door aan ons. In dat geval reken je op de gebruikelijke 10% schoolkorting bij afname van 10 exemplaren.

DOWNLOAD HET BESTELFORMULIER »

 ☝ De vakantieboeken zijn aangepast en sluiten perfect aan op de nieuwe eindtermen! 

vakantieboek wiskunde

vakantieboek wiskunde

Benieuwd naar onze methodes wiskunde voor het secundair onderwijs? 

Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando is een wiskundemethode met pit.

Van Basis tot Limiet (VBTL) is een totaalmethode wiskunde voor het secundair onderwijs. VBTL is er voor de 1e graad A-stroom en 2e en 3e graad ASO, TSO en KSO. VBTL is al jaar en dag dé referentie in wiskundeonderwijs in Vlaanderen. Het is een kwaliteitsvolle methode met sterke handboeken en een ruim aanbod aan randproducten. VBTL laat verschillende onderwijsstijlen en didactische aanpakken toe en stelt de expertise van de leerkracht centraal.

Max is een nieuwe methode wiskunde voor de B-stroom en is de opvolger van Op Mij Kun Je Rekenen. Max brengt begrippen, concepten, eigenschappen en methodes aan in betekenisvolle contexten. Zo ontdekken de leerlingen de samenhang en wisselwerking tussen wiskunde en de maatschappij waarin ze leven. Daarnaast schenken we consequent aandacht aan probleemoplossend denken.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief