Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Hét interactieve leerplatform 

Polpo verzamelt digitaal lesmateriaal van die Keure voor het secundair onderwijs op één handig platform. Als leerkracht krijg je meteen toegang tot al het materiaal van jouw eigen die Keure-methodes. Leerlingen vinden er het lesmateriaal dat de leerkracht voor hen heeft klaargezet. 

LOG IN OP POLPO »

Polpo wordt vernieuwd


  • Nieuwe lay-out
  • Materiaal sneller toegankelijk
  • Focus op zelfstandig leren
  • Meer mogelijkheden bij taken
  • Uitgebreid resulatenoverzicht

 

Profielinstellingen

Selecteer in je profiel de methodes waarmee je werkt. Enkel die selectie wordt getoond bij het luikje 'Methodes', zo hou je jouw Polpo overzichtelijk.

Bordboek

De schrijffunctie wordt geoptimaliseerd. Bovendien krijgen leerlingen onmiddellijk toegang tot alle pagina's van het boek en het materiaal dat bij het boek hoort. Alles is dus in één actie beschikbaar! Enkel de oplossingen moet je nog pagina per pagina openstellen.

Les- en oefenmateriaal

Extra oefen- en lesmateriaal is standaard toegankelijk voor leerlingen zodra een leerboek wordt gedeeld met de klas. Vroeger kon dat enkel door een bundel of taak te delen. Bundels hoef je nu niet meer te maken, tenzij je eigen materiaal en oplossingen wilt delen.

Taken

Taken kunnen voortaan ook oefen- en lesmateriaal, zoals instructievideo’s, bevatten. Je kunt aanduiden of ze optioneel of verplicht zijn, en met of zonder feedback. Oefeningen kunnen gestopt en opnieuw opgepikt worden.

Resultaten

Het resultatenoverzicht van taken en bundels wordt overzichtelijker. Ook van een leerboek komt er een overzicht met alle resultaten per hoofdstuk (via een taak of bundel of zelfstandig leren). De resultaten van één leerling tonen wat die de voorbije periode heeft gemaakt. Daarnaast worden de resultaten van Algebrakit-oefeningen weergegeven.

Nieuwe lay-out POLPO

Ontdek meer over Polpo

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief