Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Oefening baart kunst!

Leerlingen goed en beweeglijk leren schrijven, daar streeft onze schriftmethode Luna naar. Maar leren schrijven is een proces en vraagt veel oefening. Het oefenaanbod van Luna is groot én biedt evenveel materiaal voor zowel links- als rechtshandigen. We geven je graag enkele oefenblaadjes om in de klas uit te proberen. 

oefenblaadjes

 

De oefenblaadjes vind je terug op Kabas. Ze bieden je de mogelijkheid om optimaal te differentiëren en je leerlingen voldoende oefenkansen te geven. Op basis van inhoud en doelen selecteer je een aanbod op maat van één of meerdere leerlingen en afdrukken maar. Je beschikt over een uitgebreid aanbod oefenblaadjes voor zowel links- als rechtshandigen. Daarnaast kun je kiezen uit drie groottes van schrijfsporen. 

Registreer je via het formulier en ontvang een pdf met een selectie voorbereidende blaadjes in het grootste spoor. Ideaal voor het begin van het schooljaar.


Registratieformulier

 

Smaakt naar meer?

In de gratis ontdekmap van Luna vind je demo-lesmateriaal om een thema of hoofdstuk uit te testen in de klas. Daarnaast ontdek je de visie en didactiek van deze methode schrift voor het 1e tot en met het 3e leerjaar.

VRAAG EEN ONTDEKPAKKET AAN »

Overtuigd?

Contacteer je educatief adviseur voor een offerte of bestel via de webshop.

NAAR DE WEBSHOP »

 

ontdekmap luna

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief