Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

mol en beer - kranten van mol en beer (okt-juni)

Op voorraad

Elk krantje bestaat uit acht superleuke bladzijden vol schrijf- en leesactiviteiten: een grappig stripverhaal met mol en beer, schrijf- en leesoefeningen om de letters en woorden op een speelse manier in te oefenen, leuke spelletjes en een kleurplaat van mol en beer. Het krantje wil op die manier een aangename aanvulling zijn op wat in de klas geleerd wordt. Het kan zowel thuis als in de klas gebruikt worden: als tussendoortje, bij hoekenwerk, bij contractwerk of als huiswerk. Onderaan elke bladzijde van het krantje staat duidelijk aangegeven welk thema en welke steunwoorden worden ingeoefend. De activiteiten zijn zo opgebouwd dat de kinderen ze makkelijk zelf kunnen verbeteren aan de hand van een correctiekrantje.

Het septemberkrantje wordt meegeleverd met het eerste werkboek van mol en beer. Deze set bevat de krantjes oktober tem juni.

mol en beer is de aanvankelijke taalmethode die je leerlingen veel meer leert dan lezen alleen. mol en beer heeft aandacht voor alle taaldomeinen zoals spelling, taalbeschouwing, luisteren en spreken.

Download hier de correctiesleutels van de krantjes.

ISBN 9789048608157 - Bestelcode 601020053
mol en beer - kranten van mol en beer (okt-juni)
€ 16,00

Publicaties in de kijker

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief