die Keure Educatief

Jouw leerplatform
voor het secundair onderwijs

  • Lesmateriaal en bordboeken delen
  • Taken en bundels klaarzetten
  • Rijk aanbod digitale oefeningen
  • Focus op zelfstandig leren
  • Uitgebreid takenoverzicht

Polpo, al je leren binnen handbereik

Polpo is het digitale platform van die Keure voor het secundair onderwijs. Je vindt er bordboeken, lessuggesties, oefeningen en extra digitaal materiaal bij jouw lesmethodes. De leerkracht tijdswinst bezorgen en de leerling leerwinst, dat is de missie van Polpo.

Les- en oefenmateriaal

Op Polpo vind je bordboeken, lessuggesties, oefeningen en al het extra digitale materiaal bij jouw lesmethodes van die Keure.

Zelfstandig leren of Deel met je leerlingen

Deel het bordboek en al het bijhorende oefenmateriaal netjes opgedeeld volgens de inhoudstafel van de methode met je leerlingen. De leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag met alle beschikbare digitale materiaal. Jij kan eenvoudig de resultaten binnen de inhoudstafel opvolgen. Materiaal selecteren en delen via bundels kan maar hoeft niet meer.

Differentiatie

Verdeel de klas in groepen en werk een aangepast traject uit. Zo daag je zowel sterke als zwakkere leerlingen uit.

Taken

De leerkracht kan op Polpo taken klaarzetten en opvolgen. Stel een taak samen voor je leerling(en) en win tijd: de online oefeningen worden automatisch verbeterd.

Smartschool

Polpo biedt een koppeling met Smartschool. Log in met je Smartschool-account en ervaar heel wat Polpo-functionaliteiten binnen Smartschool.

Aan de slag met Polpo?

Op het platform kun je rechtsboven een rondleiding starten.

Is er iets niet helemaal duidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen en de handige instructievideo’s.
Vind je het antwoord op jouw vraag niet? Neem dan contact op met de helpdesk via polpo@diekeure.be. Wij helpen je graag!

Leerkrachten

Een licentie voor een schooljaar (vervalt op 15 september) is geldig voor het hele leerkrachtenteam.

Overzicht prijzen

Klik hier om de prijslijst te raadplegen. De boekenverantwoordelijke bestelt licenties via het platform, een licentie is geldig voor het hele leerkrachtenteam.

Werken jullie louter digitaal en kopen jullie geen papieren boeken meer aan? Dan betaal je per leerling de helft van de prijs van het boek.

Leerlingen

Toegang tot Polpo is inbegrepen in de prijs van het leerlingenmateriaal. Leerlingen kunnen meteen een account aanmaken, zonder voucher.

Wil je toegang als school? Vul hier binnenkort het aanvraagformulier in. We bezorgen de schoolbeheerder/boekenverantwoordelijke een login.

Vanaf dan bestelt de schoolbeheerder met dit admin-account de Polpo-schoollicenties en beheert de toegang voor het leerkrachtenteam. Via Smartschool verloopt de koppeling met de leerkrachten automatisch.

 

Heb je een vraag over Polpo? Bekijk de veelgestelde vragen.
Tip: bij bepaalde vragen vind je handige instructievideo’s, neem zeker een kijkje.

Vind je het antwoord op jouw vraag niet? Neem dan contact op met de helpdesk via polpo@diekeure.be. We helpen je graag verder!