Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Win een bezoek aan het museum van de misdaad met je collega's!

Heeft u al van het museum van de misdaad gehoord? Het STAM presenteert met dit museum voorwerpen uit gerechtelijke onderzoeken.
Registreer u hieronder en win een gratis bezoek mét uw collega's! Daarbovenop kan u ook genieten van een uitgebreid ontbijt in het STAMcafé voordat u gaat ronddwalen in het crimineel museum.

stam

ontbijt

stamcafé

Waarom móét u het museum gezien hebben?

De gerechtelijke politie van Gent bewaart sinds de jaren 1930 een bijzondere verzameling. Ze bestaat uit foto’s, objecten en dossiers die illustreren hoe misdaden werden opgelost. De collectie werd door de jaren heen verzameld in het zogenaamde ‘museum van de misdaad’. Het museum was tot nu toe enkel toegankelijk voor politiemensen in opleiding. Maar daar komt nu verandering in, want het STAM in Gent maakte met al het materiaal een tentoonstelling die toegankelijk is voor iedereen. Mis deze uitzonderlijke kans dus niet en plan snel je bezoek aan het STAM! Je kan het museum nog bezoeken tot en met 30 april 2019. En als je onze wedstrijd wint, kan je het misschien wel gratis bezoeken mét je collega's én inclusief lekker onbijt!

Vul uw gegevens hieronder in vóór 1 maart 2019 en maak kans! Let wel op: u kan zich enkel inschrijven als u het aantal collega's doorgeeft waarmee u aanwezig wil zijn. Lees het wedstrijdreglement, registreer u hieronder en verras uw collega's!

Museum van de misdaad


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief