Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Reeks in de kijker: Notariële Rechtsbibliotheek

abonnement

De Notariële Rechtsbibliotheek bundelt studies en verslagboeken verbonden aan het Tijdschrift voor Notarissen. De reeks bevat onder meer de jaarlijkse verslagboeken Notariële Actualiteit van de Studiekring Provinciaal Genootschap der Notarissen van Oost-Vlaanderen.

Verschenen in deze reeks

Wilt u zich abonneren? Bestel een boek binnen deze reeks aan abonnementsprijs(*)

Bestel één van de boeken hier »  

 

Meest recente boek

Rechtsherstel voor verschuivingen van vermogen bij het einde van een huwelijk en bij het einde van een samenwoning

rechtsherstelWat gebeurt er met vermogensverschuivingen die zich tijdens een huwelijk of samenwoning hebben voorgedaan? Dat is een belangrijk thema wanneer een relatie tussen gehuwden of samenwonenden eindigt. 

Emeritus professor Christian De Wulf behandelt dit thema met het gezag en de brede juridische kennis die hij  als academicus en als notaris heeft. Hij doet het op de hem eigen wijze: soms eigenzinnig maar steeds gefundeerd. Vanuit zijn jarenlange ervaring als notaris voelt hij als geen ander met welke menselijke en juridische problemen de partijen in de geschetste situaties te kampen hebben. Hij geeft tips, wijst op gevaren, reikt oplossingen aan en doet dit steeds op een bevattelijke manier en in een heldere taal.

Bestel het boek hier »    Prijs: €115  //  Abonnees: €92

 

 

(*) Indien u zich abonneert op een boek binnen een bepaalde reeks, dan verbindt u zich ertoe om alle te verschijnen publicaties binnen die reeks aan te kopen. Opzeggen moet schriftelijk gebeuren en dit ten vroegste na ontvangst van de eerstvolgende twee nieuwe titels binnen de reeks. Meer info: klik hier


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief