Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Reeks in de kijker: Begasoz

abonnement

In de boekenreeks BEGASOZ, van het Belgisch Genootschap voor Arbeids- en Socialezekerheidsrecht (www.begasoz.be) verschijnen handboeken, doctoraten en andere gepeerreviewde studies. Publicaties over zowel arbeidsrecht als sociale zekerheidsrecht worden er in opgenomen.

De boeken binnen deze reeks kregen het GPRC-label.

Verschenen in deze reeks

Wilt u zich abonneren op deze reeks? Bestel een boek binnen deze reeks aan abonnementsprijs(*)

Bestel één van de boeken hier »  

 

Meest recente Nederlandstalige boek

Arbeidstijd en vrije tijd in het arbeidsrecht

BegasozHet traditionele arbeidstijdenrecht heeft geen aandacht voor work-life balance. Maar hoe zit het met het evenwicht tussen het werk en het persoonlijke leven van de individuele werknemer? De vraag is afkomstig van zowel vakbonden, werknemers als werkgevers en vindt weerklank in het nationale en Europese discours van beleidsmakers. Dit boek gaat na of het Belgische arbeidstijdenrecht kan worden aangepast opdat het bijdraagt aan de realisatie van work-life balance en, zo nodig, welke aanbevelingen daartoe kunnen worden geformuleerd.

Bestel het boek hier »    Prijs: €96  //  Abonnees: €76

 

 

(*) Indien u zich abonneert op een boek binnen een bepaalde reeks, dan verbindt u zich ertoe om alle te verschijnen publicaties binnen die reeks aan te kopen. Opzeggen moet schriftelijk gebeuren en dit ten vroegste na ontvangst van de eerstvolgende twee nieuwe titels binnen de reeks. Meer info: klik hier


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief