Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Open Monumentendag 2017!

Zondag 10 september 2017 is het terug Open Monumentendag! Open Monumentendag kan beschouwd worden als één van de grootste culturele eendagsevenementen van Vlaanderen waar bekend en minder bekend erfgoed eens flink in de bloemetjes wordt gezet! Honderden monumenten zetten gratis hun deuren open. Dus neem zeker en vast eens een kijkje.

Maar niet alleen in Vlaanderen, ook in Wallonië is er feest! Volgens het thema ‘Voies d'eau de terre et de fer' wordt duurzame mobiliteit eens extra benadrukt. Op die manier kan erfgoed op een heel andere manier bekeken worden. 

Heeft u uw dag al samengesteld? Via de handige programmagids kunt u snel per regio alle open monumenten opzoeken. Wat dacht u van een tentoonstelling? Een workshop? Een fietsroute? Of eerder een kasteel gaan bezoeken? Er is voor ieder wat wils!

Krijgt u maar niet genoeg van monumenten in Vlaanderen? 

monumenten & landschappen
Wilt u nog meer weten over monumenten, landschappen, archeologie en erfgoedzorg in Vlaanderen? Ontdek dan het 'Tijdschrift Monumenten en Landschappen'. 6 keer per jaar verrast dit tijdschrift u met boeiende en inspirerende artikels. Ook summaries en de M&L-krant kunnen niet ontbreken in elk nummer.

Klik hier voor meer informatie »

 

 

Ontdek ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief