Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Lockdown boekentip #6: hoe ga je om met talent?

Nu we met z'n allen tot minstens zondag 19 april verplicht moeten binnen blijven, is het een ideaal moment om dat boek te lezen waar je al zo lang aan wou beginnen.

We willen jou graag blijven stimuleren om boeken te lezen en bij te leren of na te denken over jouw business. Daarom delen we elke week een leuke boekentip! P.S. bestel onderstaande en alle andere managementboeken aan 10 % korting met de code MGMT10.

mis geen talent

Deze week: Mis geen talent

Vast werk wordt meer flexibel en flexibel werk is idealiter wat meer vast.  Succesvolle organisaties in deze moderne, dynamische arbeidsmarkt benutten deze trends als kansen om steeds het juiste talent aan boord te hebben en zeker geen talent te missen. Dit boek geeft directies en hr-managers een visie hoe om te gaan met elke beschikbare vorm van talent in de nieuwe realiteit van werk.

Ik wil meer weten >>

 

Obsessed

Obsessed

In dit Engelstalige boek worden onder andere volgende vragen omtrent de wereld van data, sales- en marketingtechnologie beantwoord:

- Hoe bouwt u een datacultuur en -strategie op?

- Hoe kunt u Artificial Intelligence (AI) - mogelijkheden in uw organisatie implementeren?

Ik wil meer weten >>

zero exclusion

#ZeroExclusion

Een inclusief hr-beleid is goed op weg om dé toegang te worden tot de talenten op onze arbeidsmarkt van morgen.

#ZeroExclusion bevat tien voorbeelden van bedrijven en vijftien inhoudelijke bijdragen van experten. Zij vertellen dat een inclusief hr-beleid niet zo moeilijk is, maar ook dat het niet vanzelf gaat.

Ik wil meer weten >>

 

innovation that sticks

Innovation that sticks

Wat is in vredesnaam het spaghettiprincipe? Simpel: het is een test om te zien of de spaghetti gaar is. Je neemt een handvol spaghetti (saus hoeft niet) en je gooit die tegen een muur. De slierten die blijven plakken, zijn klaar. Vertaald naar de businesswereld: de bruikbare ideeën blijven hangen, wat op de grond ligt, mag door het afvoerputje. In zijn nieuwe boek ‘Innovation that sticks’ legt Lars Sudmann uit dat je innovatie niet kan opleggen aan teams en organisaties, maar je kan er wel een succesvol kader voor creëren: het spaghetti portfolio.

Ik wil meer weten >>

 

 

 

innovate. collaberate. grow!

Innovate. Collaberate. Grow!

Ondernemer, investeerder, bedrijf of professional?

Lees dan vooral verder! David Dessers legt in zijn boek 'Innovate. Collaborate. Grow!' uit hoe start-ups en scale-ups kunnen groeien door samen te werken met andere partners. Om groei te verzekeren is een strategische aanpak immers noodzakelijk. 

Ik wil meer weten >>


stand up to stand out boek

Stand up to stand out.

Heb je moeite om jouw idee te pitchen? Is een droge mond en een trillende stem het enige wat je associeert met spreken voor een groep of in een meeting?

Dan is het tijd om hier iets aan te doen! Iedereen kan leren om zichzelf krachtig uit te drukken. Volg de vijf stappen in dit Engelstalig boek en ontdek hoe jij positief kan uitblinken in élke situatie. Zo ben je na deze lockdown helemaal klaar om jouw business naar een hoger niveau te tillen!

Ik wil mezelf krachtig kunnen uitdrukken >>

 


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief