Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

De 50 grootste management denkers, auteurs of onderzoekers

 “Wie is volgens jou vandaag de dag de meest invloedrijke management denker, auteur of researcher op vlak van management?”

Dat is de vraag die FNEGE (National Foundation for the Management and Business Education) in een Franse studie aan 1557 Franse managers stelde. Het resultaat van de studie vind je hier:

Top 50

Isaac Gets op de 4de plaats van meest invloedrijke management auteurs

 Isaac Gets, auteur van het succesvolle boek “Freedom, Inc.”, eindigde bij deze Franse studie op de 4de plaats. Dit alles is te danken aan zijn ‘vrijheids-theorie’ voor organisaties, die een mooie plek heeft veroverd in het hoofd van Franse organisaties.

Zo staat Freedom, Inc. al twee jaar lang in de top 3 van amazon.fr in de categorie Business/Management en werden er al 40.000 exemplaren van zijn boek verkocht. Bovendien stapt er om de andere dag een organisatie mee in het bevrijdings-verhaal, zoals bijvoorbeeld Michelin, Airbus,…

freedom inc

 

 

“Indien mensen vrij zijn om te handelen in het belang van hun bedrijf, zullen de resultaten overweldigend zijn.”

Heel wat visionaire leiders volgden deze denkwijze al en hebben hiermee mirakels verricht. Benieuwd hoe ze hun bedrijven zo succesvol maakten? Ontdek hun verhaal in het boek “Freedom, Inc.

 

 

 


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief