Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Originele cadeautip! Geef eens een abonnement op M&L cadeau

Ken je iemand die verslingerd is aan alles wat te maken heeft met monumenten en archeologie? Of heeft jouw vriend(in) of familielid een grote interesse in landschappen- of erfgoedzorg? Dan hebben wij een originele en duurzame cadeautip: geef het tijdschrift M&L cadeau! Het tijdschrift Monumenten en Landschappen laat lezers al veertig jaar kennismaken met de ongemeen rijke wereld van de erfgoedzorg in Vlaanderen.


De voordelen van een cadeauabonnement op M&L?

Cadeaubon M&L

Voor 50 euro verwen je jouw geliefde een jaar lang met dit prachtig geïllustreerd tijdschrift vol boeiende artikels. M&L verschijnt zesmaal per jaar, dus zes keer per jaar zal je hem/haar gelukkig maken!

Omdat we jou niet graag met lege handen het cadeau laten afgeven, kan je hier een mooie cadeaubon downloaden. Print hem uit, vul hem in en je hebt iets moois om te overhandigen.

DOWNLOAD DE CADEAUBON

Cadeauabonnementen lopen automatisch af op het einde van de jaargang. Jouw vriend of vriendin hoeft dus niet verplicht over te stappen naar een betalend abonnement.

Ben je overtuigd dat M&L het geschikte cadeau is?

https://www.diekeure.be/nl-be/professional/info/liber-amicorum-marnix-van-dammeVul dan onderstaand formulier in. Bij het factuuradres vul je jouw eigen adres in. Bij het verzendadres vul je het adres in van de persoon die de tijdschriften moet ontvangen.

We vragen ook om het e-mailadres van de persoon die M&L cadeau krijgt in te vullen. Zo kunnen wij hem/haar op het einde van de jaargang contacteren met de vraag of het abonnement mag verlengd worden.

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via abonnementen@diekeure.be.


Lees ook

Publicaties in de kijker

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief