Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Geschenktip: 1 jaar boeiende erfgoedlectuur van academische kwaliteit

M&L geschenkidee


Kent u iemand die verslingerd is aan alles wat te maken heeft met monumenten en archeologie? Of heeft uw vriend of familielid een grote interesse in landschappen- of erfgoedzorg? Dan hebben wij een waardevol geschenkidee: geef het tijdschrift M&L cadeau! Het tijdschrift Monumenten en Landschappen laat lezers al veertig jaar kennismaken met de ongemeen rijke wereld van de erfgoedzorg in Vlaanderen.


ML inhoudErfgoedthema's worden kwalitatief ontrafeld

Wist u dat het tijdschrift is opgenomen in het Vlaams Academisch Bibliografisch Bestand voor de Sociale en Humane Wetenschappen? M&L is gevalideerd als tijdschrift met peer review. Als dat geen kwaliteitsbarometer is!

Archeologie, gebouwd erfgoed in alle aspecten, culturele landschappen en materieel erfgoed. Heel wat raakvlakken van erfgoedzorg komen aan bod. Een aantal thema's die het voorbije jaar besproken werden:

  • Sint-Pieterskerk in Leuven
  • 18de-eeuws Errerahuis in Brussel
  • gerestaureerde Sint-Odulphuskerk van Borgloon
  • predikherenklooster in Mechelen
  • 17de-eeuwse Waterpoort in Antwerpen

MEER INFO » 

 

Een geschenk uit 6 delen

M&L wordt zesmaal per jaar toegestuurd tegen de abonnementsprijs van 52 euro en maakt uw familie of vriend dus maar liefst zes keer gelukkig! U kunt onze geschenkbon afprinten, zo heeft u meteen een tastbare attentie. Vraag tijdig een proefnummer aan om er eventueel aan toe te voegen.

DOWNLOAD DE GESCHENKBON » 

 

Bent u overtuigd dat M&L het geschikte cadeau is?

jaarabonnement M&L 2022Activeer het abonnement via onderstaand formulier. Bij het factuuradres vult u uw eigen adres in. Bij het verzendadres vult u het adres in van de persoon die de tijdschriften zal ontvangen.

We vragen ook om het e-mailadres van de persoon die M&L cadeau krijgt in te vullen. Zo kunnen we hem/haar op het einde van de jaargang contacteren met de vraag of het abonnement mag verlengd worden.

Hebt u nog vragen? Contacteer ons gerust via abonnementen@diekeure.be.

 

 

Geschenkabonnementen lopen automatisch af op het einde van de jaargang. 

 

 


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief