Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Tweede bekroning voor proefschrift van Annekatrien Lenaerts

prijsuitreiking annekatrien lenaerts‘Fraus omnia corrumpit in het Privaatrecht’, het proefschrift van Annekatrien Lenaerts valt opnieuw in de prijzen. fraus omnia corrumpit in het privaatrecht

Nadat het proefschrift eerder werd bekroond met de prestigieuze prijs Baron E. Van Dievoet, wordt het werk van Lenaerts nu ook beloond met de Raymond Derine-prijs.

Het fonds Professor Raymond Derine wil onderzoek en studies aanmoedigen die meer rechtvaardigheid in de maatschappij beogen. Dit doet het door o.a. tweejaarlijks een prijs van 2.500 euro toe te kennen aan master- of doctoraatsthesissen die verband houden met juridische, politieke, economische, filosofische of sociale rechtvaardigheid in de samenleving.

Het proefschrift van Lenaerts werd door de adviescommissie geselecteer uit 24 inzendingen van hoog niveau.

Ook die Keure-auteur Jinske Verhellen kreeg van de adviescommissie een speciale vermelding voor haar proefschrift Het Belgisch Wetboek IPR in familiezaken.

Beide proefschriften werden eerder bij die Keure uitgegeven. Klik hier voor meer informatie over het werk van Annekatrien Lenaerts en Jinske Verhellen.


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief