Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Onze 5 leestips voor de zomer

Bent u nog op zoek naar interessant leesvoer voor deze zomer? We stellen u alvast enkele van onze mustreads voor waarin u zich helemaal kunt verdiepen:

1. From idea to product/market fit 

book from idea to product/market fitOm een startup succesvol te maken gaat het voornamelijk om zo snel en efficiënt mogelijk ideeën in acties om te vormen. Maar hier komt wel het een en ander bij kijken... Het lanceren van een startup is namelijk een continu leerproces. Ook bestaat er een groter risico op mislukking. Dit gezegd zijnde, mislukkingen vermijden, is niet noodzakelijk slim bezig zijn. Het gaat immers niet om antwoorden te weten maar eerder hoe je de juiste antwoorden acht te vinden.

Het Engelstalige boek 'From idea to product/market fit' van auteur Omar Mohout leert u de juiste vragen te stellen en hoe u de antwoorden hierop moet gaan formuleren. Het geeft u inspiratie en perspectief om uw idee om te zetten naar product/market fit in drie fases.

2. Reply’s uit de arbeidsmarkt

Boek Reply's uit de arbeidsmarkt

Blog en wederblog ... Woord en wederwoord ... Verschillende gastbloggers en -blogsters bieden een antwoord op eerdere blogs van auteur Fons Leroy. De blogs vertrekken vaak van een voorval, studie, uitspraak of ontmoeting in een bepaalde context of een bepaald tijdsgewricht. De onderwerpen aan de andere kant spelen in op institutionele imperfecties, starre statuten, knagende knelpunten, organisationele onvolkomenheden of passieloos personeelsbeleid.

Fons Leroy oogt met zijn boek 'Reply’s uit de arbeidsmarkt' inspiratie te bieden voor iedereen die begaan is met talentmanagement, diversiteit, innovatie, HRM, lang leuker leren, werkgoesting en gelijke kansen.

 

3. Vivre en France

Boek Vivre en France
Loopt u ook wat verloren in de verschillende juridische regels die bij het aankopen van onroerend goed komen kijken? Het boek 'Vivre en France' maakt u wegwijs in het Franse recht en geeft u verschillende tips & tricks om op een eenvoudige manier onroerend goed in Frankrijk te verwerven.

Na Vastgoed in Frankrijk en Vivre en France, komt Marc Stubbe met zijn herziene en aangevulde versie van het boek 'Vivre en France' om u nog meer bij te staan in uw aankoopproces van onroerend goed. 

 

4. Crowdfunding in België

Boek Crowdfunding in België
Een term die regelmatig opduikt in de pers, op sociale media of op televisie is ‘crowdfunding’. Maar hoe kan crowdfunding zorgen voor een nieuwe wind doorheen uw projecten, ideeën en mensen? Wat is het precies? En hoe gaat u een gemeenschap opbouwen zodat uw campagne een succes wordt?

Het boek ‘Crowdfunding in België’ van Omar Mohout, Bart Vanhaeren en Ellen Lemaire beantwoordt al deze vragen. Interessante feiten en recent cijfermateriaal worden afgewisseld met cases en verhalen die u inspireren om ook aan crowdfunding te gaan doen.  

 

5. Social technologies in business

boek social technologies in business
Wilt u graag ontdekken hoe social technologies individuen en organisaties transformeren? Bent u op zoek naar tips over hoe u deze techniek kan implementeren?

Het Engelstalige boek 'Social technologies in business' van Isabel Declercq werd, samen met 14 co-auteurs, geschreven om u te inspireren, te adviseren en te motiveren om social technologies te gaan toepassen in uw business.

 
Geïnteresseerd in één van deze boeken? Of nog op zoek naar andere boeken waar u deze zomer kunt induiken? Aarzel niet en surf naar onze website www.diekeure.be/professional om meer interessante boeken te ontdekken!

Meer boeken ontdekken >>

 


Lees ook

Publicaties in de kijker

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief