Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

25-jarig bestaan Blauwe Wetboeken

In 2020 vieren we het 25-jarig bestaan van de geannoteerde Blauwe Wetboeken van die Keure. Naar aanleiding van dit zilveren jubileum, steken we dit jaar onze Blauwe Wetboeken voor jullie in een mooi zilveren jasje!

Zilveren wetboek

Zoveel jaar geleden gestart met een eerste geannoteerde editie van het toenmalige Burgerlijk Wetboek, vertrekkend van een vernieuwend concept gebaseerd op een artikelsgewijze benadering van rechtspraak en rechtsleer, bestrijkt de reeks ‘Blauwe wetboeken’ ondertussen een breed spectrum aan wetgeving. Door de jaren heen heeft de reeks bovendien een geheel eigen en ruim gewaardeerde plaats verworven binnen de juridische vakliteratuur.

De Blauwe Wetboeken zorgen ervoor dat uw zoektocht naar antwoorden voor een juridisch probleem eenvoudiger wordt. In elk wetboek krijgt u geactualiseerde wetteksten aangevuld met referenties van alle relevante wetswijzigingen, samenvattingen van belangrijke rechtspraak, interessante en essentiële rechtsleer, overzichten van rechtspraak en belangrijke (kruis)verwijzingen in commentaar.

Alle Blauwe Wetboeken zijn zorgvuldig samengesteld door een ruime ploeg van specialisten binnen hun vakgebied.

Bekijk zeker eens ons aanbod 'Blauwe Wetboeken'.

Omnilegie

Samen met het 25-jarig bestaan van de 'Blauwe Wetboeken', werd ook Omnilegie geboren. Onze nieuwe databank bevat de volledige die Keure-verzameling van geannoteerde wetgeving.

Net zoals in de gewaardeerde Blauwe wetboeken verwijzen we er naar belangrijke rechtspraak en interessante rechtsleer. 

De krachtige zoekmachine zorgt ervoor dat u snel vindt wat u zoekt.

Meer info? Surf naar www.omnilegie.be 

 


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief