Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

9 kerstcadeautjes voor ondernemers

die Keure kerstcadeaus voor ondernemersHet is bijna Kerst. Veel mensen beginnen nu al met hun zoektocht naar originele kerstcadeautjes. Ben jij al begonnen met het kopen van jouw cadeautjes? Zoek je een leuk cadeautje voor een ondernemer of (hr-)manager en heb je geen idee wat je kan geven? 

Lees dan nu onze 9 tips voor leuke én nuttige kerstcadeautjesBovendien krijg je met de kortingscode KERST 10% korting op al onze managementboeken, dus laat je gaan! 


Kerstcadeautjes 

Onze ondernemers en (HR-)managers hebben het dit jaar niet makkelijk gehad. Het coronavirus zorgde voor een hele hoop uitdagingen. Niet alleen onze manier van leven, ook onze manier van werken en ondernemen werd anders. Omdat de meeste ondernemers het (zeker nu) erg druk hebben, geef je hen liever een cadeau dat hen inspireert, laabijleren en hen misschien zelfs de moed geeft om het volgend jaar over een andere boeg te gooien.

Wij geven jou alvast 9 boekentips voor onder de kerstboom:

1. Nobody knows you!

Is het tijd voor jouw vriend of vriendin om op zakelijk vak te groeien? Vind je dat die persoon meer potentieel heeft dan hij/zij nu benut? Dan is dit boek het ideale kerstgeschenk want de grootste hindernis tussen jou en je groeiplannen is dat niemand je kent. Geef dit boek cadeau en laat die goede voornemens maar komen! 

2. Leaving a legacy

Heb je een geliefde die een eeuwige wereldverbeteraar is? Iemand die niet kan leven zonder betekenis en bij alles wat hij/of zij doet een positieve impact wil nalaten? Als je dit boek cadeau geeft kan je die persoon nog een duwtje in de rug geven om ook de impact van zijn/haar organisatie te vergroten. 

3. Metasystems

Is jouw vriend(in) bezig met partnerships op te bouwen, maar is hij/zij nog op zoek naar de ideale manier om dit te doen? Dit boek kan hem/haar inspireren. Leg dit boek onder de kerstboom en je helpt hem/haar in de goede richting. 

4. Mis geen talent

Ken je een hr-manager in een groeiend bedrijf? Dan idoe je die persoon een groot plezier met het boek Mis geen talent. Je geeft jouw vriend of vriendin met dit boek een visie hoe om te gaan met elke beschikbare vorm van talent in de nieuwe realiteit van werk. Daag hem/haar maar eens uit! 

5. Krachtige SEO

Is jouw vriend/vriendin iemand die zich wil verdiepen in SEO? Iemand die zijn/haar website dringend moet aanpakken? Geef het boek Krachtige SEO van SEO-geek Frederik Vermeire cadeau en je geeft hem/haar meteen ook duizenden bezoekers naar zijn website erbij. Beloofd! 

6. De smid, de geit en de koning. Een sales- en marketingsprookje

Ondernemen is geen sprookje, het is keihard werken. Dit prachtig geïllustreerd boek, in de vorm van een sprookje, geeft jouw vriend/vriendin advies om lang, gelukkig en succesvol te laten ondernemen. Als dat geen mooie kerstwens is 😉 

7. Talentenontwikkeling coachen 

Talentenontwikkeling coachen laat je kennismaken met het verborgen potentieel dat we in ons hebben.Geef dit boek cadeau en je bouwt mee aan een wereld waarin mensen niet enkel worden ingezet op basis van hun competenties, maar ook hun talenten mogen ontdekken en vervolgens maximaal kunnen ontwikkelen. Mooi, niet? 

8. Reflecteren over je leiderschap 

Heeft jouw vriend of vriendin een leidinggevende rol? Dit boek leest hij of zij dan beter vroeger dan later. Geef dit boek cadeau en je geeft meteen ook heel wat slimme inzichten rond leiderschap. Je zal er iemand héél gelukkig mee maken.

9. Voorbij Het Nieuwe Werken, een dialoogboek 

De wereldwijde coronacrisis confronteerde ons met onze kwetsbaarheid én toonde tegelijk onze veerkracht. Een heftige periode van onzekerheid en verlies, maar ook van can do. Ken je iemand die houdt van een uitdaging op vlak van werk en tegelijk graag toekomstgericht denkt? Het perfecte kerstcadeau ligt voor je.  

 

Kerst-korting

Wil je graag een boek uit dit lijstje cadeaugeven? Bestel tot 31/12 jouw boeken met de kortingscode KERST en je krijgt 10% korting in onze webshop. Fijne feestdagen! 

Bekijk ons volledige aanbod

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief