Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Kim Heyvaerts | Projectcoördinator | die Keure Opleidingen

Het team van die Keure Opleidingen werkt elke dag hard om van elke opleiding een succes te maken. Inhoudelijk en in vorm. Ook onze collega Kim Heyvaerts werkt als projectcoördinator mee aan onze opleidingen. Met haar organisatorisch talent zorgt ze ervoor dat we trots kunnen zijn op onze opleidingen. Maar 'projectcoördinator bij die Keure Opleidingen', wat houdt dat nu precies in? We laten Kim aan het woord.

Kim Heyvaerts | Projectcoördinator | die Keure Opleidingen

Hoe ziet een dag bij die Keure Opleidingen eruit?

Mijn dag is heel gevarieerd omdat we zowel de praktische organisatie van opleidingen doen, als de verwerking van inschrijvingen. Op het ene moment ben je bezig met het ontwerpen van de folders, het programma aan het opstellen of het vastleggen van een zaal voor een opleiding. En op het andere moment belt er iemand met vragen over een inschrijving. Je bent eigenlijk nooit bezig met één aspect van een opleiding. Daarnaast is ook de omgeving voor mij altijd afwisselend, soms zit ik aan mijn bureau, maar op andere dagen ben ik dan weer op een nieuwe locatie aan het werk.

Ik ben al een paar dagen op voorhand bezig met de voorbereiding van een opleiding. De deelnemersmapjes moeten samengesteld worden, de sprekers moeten hun presentaties bezorgen, onze marketingafdeling moet ook folders doorgeven. Daar kruipt wel wat tijd in. En op de dag van de opleiding zelf moet ik er ook voor zorgen dat alles in orde is. Dat gaat van aanwezigheidslijsten, tot het in orde brengen van de attesten. Maar ook last minute aanpassingen voor de locatie moet ik doorgeven. Ter plaatse zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is, dat alles aanwezig is en dat het onthaal vlot verloopt.

Je moet sowieso wel stressbestendig zijn en oplossingsgericht kunnen denken omdat er veel op het laatste moment moet gebeuren en je soms voor onverwachte situaties komt te staan.

Kim Heyvaerts | Projectcoördinator | die Keure Opleidingen

Wat geeft jou voldoening?

Mijn werk is geslaagd als een opleiding vlekkeloos verloopt. Geslaagd betekent voor mij dat een opleiding vanaf het begin (wanneer de invulling van de opleiding vorm begint te krijgen), tot het einde (de dag zelf) qua organisatie vlot loopt. Het is ook altijd fijn om te zien dat de zaal vol zit, de deelnemers tevreden zijn en ook de sprekers hun waardering tonen over de opleiding. Ik ben dan wel trots dat ik meegeholpen heb aan een succesvolle opleiding.

Kim Heyvaerts | Projectcoördinator | die Keure Opleidingen

Wat heb je al geleerd bij die Keure Opleidingen?

Ik werk ondertussen iets langer dan 3 jaar bij die Keure. Ik heb leren omgaan met deadlines. Je bent soms echt afhankelijk van andere mensen en ik ben dan de persoon die er wel moet achter zitten om alles tot een goed einde te brengen. Ik vind wel dat ik dankzij mijn job bij die Keure Opleidingen steviger in mijn schoenen sta. Je komt in contact met verschillende mensen (deelnemers, collega’s, sprekers). Zo leer je ook omgaan met verschillende persoonlijkheden.

Kim Heyvaerts | Projectcoördinator | die Keure Opleidingen

De sfeer op die Keure, hoe is die?

In ons team merken we wel dat er enorme piekmomenten kunnen zijn. Soms is het heel erg hectisch en zijn er dagen waarop je vroeg moet opstaan en dan pas laat thuis bent. Tijdens die stressvolle periodes is het wel mooi om te zien dat het ons toch lukt om met ons klein team alles vlot te laten verlopen. We kunnen op elkaar rekenen als het nodig is en nemen vaak wat werk over van elkaar. Je komt ook veel in contact met andere afdelingen en het is wel leuk om al die verschillende persoonlijkheden tegen te komen.

Kim Heyvaerts | Projectcoördinator | die Keure Opleidingen

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief