Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Cedric De Pauw | Business Development Manager die Keure

Business Development manager Cedric De Pauw zorgt er, samen met de marketeers, voor dat (potentiële) klanten op de hoogte zijn van ons aanbod kwalitatieve publicaties en digitale tools. Hiervoor gaat hij dagelijks op pad en luistert hij naar wat onze klanten en partners bezighoudt. Cedric vertelt met plezier wat meer over zijn job.

Cedric De Pauw | Business Development Manager die Keure

Ik heb een externe commerciële functie waarbij ik nauw samenwerk met de marketeers van Professional Publishing. De bedoeling is om alle producten en diensten die die Keure biedt zo breed mogelijk in de kijker te zetten bij al onze doelgroepen. Daarnaast ga ik samen met onze klanten op zoek naar een oplossing voor al hun informatiebehoeften in een technologisch zeer snel evoluerende wereld. We gaan meer en meer samen met hen op zoek naar oplossingen op maat. We kijken of we onze inhoud niet rechtstreeks kunnen integreren in hun informatiesystemen. Zo lopen er nu al een aantal projecten.

Het is fijn om klanten te helpen met iets dat ze écht nodig hebben. Er zijn zo veel informatie- en documentatiebronnen. Ik ben er om te luisteren naar de klant en net datgene eruit te kiezen dat hen echt verder helpt. Op die manier bouw je vertrouwen op. Dat is essentieel voor een samenwerking op lange termijn. Die Keure ambieert dan ook een betrouwbare kennisleverancier zijn.

Cedric

Wat geeft jou voldoening?

Ik zit nu al 10 jaar in de sector van juridische documentatie. Ik heb hierdoor een heel brede kijk op alles wat er aanwezig is op de markt. Zowel op vlak van oplossingen als op vlak van spelers. Het voordeel is dat de mensen mij ondertussen al kennen. Het is een voorrecht om te kunnen samenwerken met de knapste juridische koppen. Dat geeft mij dagelijks een enorme intellectuele voldoening.

Wat voor mij nieuw is bij die Keure is die nauwe intense samenwerking met de marketingafdeling. Een totaalaanpak die ik voordien nog niet heb gezien. Het dynamische team haalt het maximum uit alle kanalen, ook op vlak van nieuwe media. Dat is zeer verfrissend.

Cedric De Pauw | Business Development Manager die Keure

De sfeer bij die Keure, hoe is die?

Er heerst bij die Keure een heel ondernemende sfeer met veel vrijheid om persoonlijke initiatieven te nemen. Je wordt voldoende betrokken bij de projecten. De nauwe samenwerking die ik heb met onze marketeers, uitgevers, IT en de collega’s van die Keure Opleidingen zorgt ervoor dat ik een stem heb in de (digitale) strategie en de communicatieprocessen. Die wisselwerking is heel fijn en leerrijk.

Ik kijk uit naar enkele heel interessante digitale juridische projecten die binnenkort zullen voorgesteld worden. >> Laat het me weten als ik je hierover als eerste op de hoogte mag brengen.

Cedric De Pauw | Business Development Manager die Keure

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief