Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

unieke actie tnotplus

Abonneer u nu op T.Not. + en ontvang een van onderstaande papieren boeken aan 50 % korting:

T.Not. + is een totaalpakket waarbij u niet alleen het tijdschrift T.Not. op papier toegestuurd krijgt, maar u krijgt ook online toegang tot heel wat extra publicaties. Het tijdschrift speelt in op actuele thema's en via T.Not.+ kunt u die materie het snelst consulteren.

Overtuigd? Neem nu een abonnement op T.Not. + (670 euro/jaar voor Single Users(*)) en u ontvangt één van onderstaande papieren boeken aan 50 % korting:

Het verbod van erfovereenkomsten in het nieuwe erfrecht 

Prijs: € 47,50 i.p.v. € 95,00
Auteur:
Jan Bael
Uitgavejaar: 2019
Volume: 300 p.

Notariële actualiteit 2018

Prijs: € 42,50 i.p.v. € 85,00
Auteurs:
 Mélody Elegeert, Annick Ghysens, Joaquim Heirman, Sven Mosselmans, Bart Van den Bergh, Annette Van Thienen, Charlotte Willemot
Uitgavejaar: 2019
Volume: 265 p.

Patrimonium 2018

Prijs: € 55,00 i.p.v. € 110,00
Editors:
Charlotte Declerck en Walter Pintens
Uitgavejaar: 2018
Volume: 592 p.

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Wenst u meer informatie over deze actie of een abonnement op T.Not.+(*)? Contacteer ons via abonnementen@diekeure.be.

Abonneer u hier en geniet van deze unieke actie:

(*) Dit is de abonnementsprijs van Single Users voor jaargang 2020, voor een abonnement voor meerdere gebruikers kan u mailen naar abonnementen@diekeure.be. Een abonnement op T.Not.+ loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot 31 december) en wordt altijd in het begin van het jaar gefactureerd. De opzegging moet schriftelijk gebeuren en dit ten laatste op 1 december van het lopende jaar. 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief