Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Dag na dag haalt u als docent alles uit de kast om uw studenten te inspireren, te motiveren en te vormen tot echte professionals. Goed cursusmateriaal kan u daarbij helpen. Heeft u dat al?

Vraag uw docentenexemplaar aan

Heel wat van onze publicaties zijn door collega-docenten geschreven of worden door hen gebruikt als cursusmateriaal voor studenten. Voor deze boeken hebben we een speciale studentenprijs.

Denkt u dat een van onze publicaties geschikt is als cursusmateriaal voor uw vak? Wilt u graag een vernieuwde versie van uw vertrouwde handboek inkijken?

  • Laat ons weten welk boek u wenst aan te vragen via pp@diekeure.be.
  • Geef door op welke school u lesgeeft, in welke opleiding u dit boek wil gebruiken en voor hoeveel studenten.
  • Vul na beoordeling het evaluatieformulier voor docenten in. Dit krijgt u enkele weken na ontvangst van uw docentenexemplaar toegestuurd per mail.

Vraag vandaag nog uw gratis docentenexemplaar aan.

Geef uw mening

Uw feedback op de gratis docentenexemplaren is voor ons erg belangrijk. Zo kunnen wij onze cursussen nog beter afstemmen op uw noden en die van uw studenten.Enkele weken na ontvangst van uw docentenexemplaar zal u per mail gevraagd worden om uw mening over het boek te geven.

In ruil voor deze feedback sturen wij u de docentenexemplaren gratis toe. Krijgen wij geen feedback? Dan zullen we het ontvangen boek factureren aan studentenprijs.

Nog vragen?

Heeft u vragen over een bepaalde publicatie? Bent u op zoek naar specifiek cursusmateriaal? Laat het ons weten via pp@diekeure.be.

Uw eigen handboek uitgeven?

Heeft u eigen cursusmateriaal uitgewerkt en bent u op zoek naar een partner om dit professioneel uit te geven?

Ontdek wat onze uitgevers voor u kunnen doen.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief