Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Gratis docentenexemplaar ontvangen?

Docenten | die Keure

Dag na dag haalt u als docent alles uit de kast om uw studenten te inspireren, te motiveren en te vormen tot echte professionals.
Goed cursusmateriaal kan u daarbij helpen. Maar waar vindt u dat?

Vraag uw boek aan

Heel wat van onze publicaties zijn door collega-docenten geschreven of worden door hen gebruikt als cursusmateriaal voor studenten.
Voor deze boeken hebben we een speciale studentenprijs.

Denkt u dat een van onze publicaties* geschikt is als cursusmateriaal voor uw vak? Wilt u graag een vernieuwde versie van uw vertrouwde handboek inkijken? Vraag vandaag nog uw gratis docentenexemplaar aan via onderstaand formulier.

In ruil daarvoor vragen we uw feedback over het boek. Zo zorgen we dat toekomstige handboeken nog beter aansluiten op uw lessenpakket. 

Wanneer heeft u recht op een docentenexemplaar?

  • Als u docent bent in het hoger onderwijs (voor minimum 10 studenten).
  • Als het aangevraagde boek als handboek gebruikt kan worden voor uw lessen.
  • Als u binnen een termijn van zes maanden feedback geeft via het evaluatieformulier.

 

*Docentenexemplaren kunnen enkel aangevraagd worden voor uitgaven van Professional Publishing, er zijn geen docentenexemplaren beschikbaar voor educatieve uitgaven

Feedback

Uw feedback op de gratis docentenexemplaren is voor ons erg belangrijk. Zo kunnen wij onze cursussen nog beter afstemmen op uw noden en die van uw studenten. Enkele weken na ontvangst van uw docentenexemplaar zal u per mail gevraagd worden om uw mening over het boek te geven.

In ruil voor deze feedback sturen wij u de docentenexemplaren gratis toe. Krijgen wij geen feedback? Dan zullen we het ontvangen boek factureren aan studentenprijs.

Nog vragen?

Heeft u vragen over een bepaalde publicatie? Bent u op zoek naar specifiek cursusmateriaal? Laat het ons weten via pp@diekeure.be.

Uw eigen handboek uitgeven?

Heeft u eigen cursusmateriaal uitgewerkt en bent u op zoek naar een partner om dit professioneel uit te geven?

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEVERS »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief