Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

T.NOT.+

Het Tijdschrift voor Notarissen is dé rechtsbron bij uitstek voor de notarissen. De redactie volgt de actualiteit in wetgeving, rechtspraak en doctrine op de voet. Zo helpen de annotaties, duiding en artikelen in het tijdschrift u doorheen alle nieuwe evoluties.

Maar wist u dat er naast dit tijdschrift nog drie andere reeksen binnen het fonds van die Keure bestaan, die geleid worden door editors die zeer vertrouwd zijn met het notariaat?

  • Rechtskronieken voor het Notariaat (onder leiding van Jan Bael, Gerd Verschelden en Annelies Wylleman)
  • Patrimonium (sinds 2014 en onder leiding van Walter Pintens en Charlotte Declerck)
  • Notariële rechtsbibliotheek (onder leiding van de redactie van het Tijdschrift voor Notarissen, met o.a. de verslagboeken van de studiekring Oost-Vlaanderen)

Om u nog gemakkelijker snel toegang te kunnen bieden tot al deze bronnen, ontwikkelden we voor u T.Not.+. Alle informatie voor het notariaat gebundeld in één pakket.

Bovendien hebben abonnees exclusief toegang tot de inflatiecalculator voor de waardering van schenkingen. Vanaf 1 september 2018 worden zowel roerende als onroerende schenkingen verrekend in de erfenis (vóór de berekening van ieders erfdeel) naar de waarde op het moment van schenken, maar geïndexeerd op datum van overlijden volgens de consumptieprijsindex (mits enkele uitzonderingen).  

MEER INFO EN BESTELLEN » 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief