Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

TIBR

Hoe blijft u op de hoogte van wijzigingen binnen het insolventie- en beslagrecht? Via TIBR. 

TIBR is de absolute referentie in België op het vlak van faillissements- en reorganisatierecht, de collectieve schuldenregeling, het beslag- en executierecht en het zekerheidsrecht.

  • Verschijnt er nieuwe wetgeving, rechtspraak van het Hof van Cassatie, Grondwettelijk Hof, Hof van Justitie, … of zijn er andere belangrijke ontwikkelingen? Dan krijgt u onmiddellijk een melding via mail. Registreer je hier gratis voor de alerts »
  • De belangrijkste uitspraken worden zo snel mogelijk becommentarieerd. Van zodra deze gepubliceerd zijn, brengen wij u op de hoogte via e-mail
  • We zorgen er ook voor dat u regelmatig diepgaande, gepeerreviewde artikels ontvangt rond belangrijke thema's. 

Kortom, of u nu curator, schuldbemiddelaar, magistraat, advocaat, bedrijfsjurist, OCMW-medewerker, accountant, gerechtsdeurwaarder,… bent:  TIBR is de belangrijkste informatiebron voor iedereen die betrokken is bij het insolventie- en beslagrecht.

De beslissing over de publicatie van een bijdrage in het Tijdschrift voor Insolventie- en Beslagrecht wordt op collegiale wijze genomen door de redactie en steunt op de beoordeling van twee peer reviewers.

MEER INFO EN BESTELLEN »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief