Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

ROS Brussel

Bent u op zoek naar informatie over ruimtelijke ordening en stedenbouw in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Wilt u ook op elk moment beschikken over de meest recente wetgeving? Dan is ROS Brussel de databank die u nodig heeft.

  • Is er een belangrijke wijziging in de wetgeving? Verandert er iets in de regelgeving van de domeinen die u interesseren? Dan brengt ROS Brussel u daarvan op de hoogte. Deze e-mailupdates zorgen ervoor dat u meteen mee bent en onmiddellijk naar de nieuwe of bijgewerkte tekst kunt doorklikken.
  • De wetgeving automatisch zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar.
  • Een uitgebreide redactie zorgt ervoor dat de wetgeving op ROS Brussel wordt aangepast van zodra deze in het Belgisch Staatsblad verschenen is. Op de website kan u steeds de laatste update datum raadplegen.
  • ROS Brussel is een werkinstrument. U kunt de informatie dan ook naar uw eigen hand kunnen zetten en kan integreren in uw eigen dossiers, verslagen of rapporten.
  • Wilt u toegang voor meerdere gebruikers binnen uw organisatie? Dan biedt ROS Brussel u de mogelijkheid om te werken via login/paswoord of via IP-herkenning.

MEER INFO EN BESTELLEN » 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief