Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Monumenten en landschappen

Het tijdschrift M&L brengt boeiende erfgoedlectuur van academische kwaliteit. U leest er wetenschappelijk correcte en onderbouwde info over opgravingen, beschermingen en restauratie. Ook studiedagen, actua en interessante tentoonstellingen komen grondig aan bod. 

Word abonnee

Abonnement in print

ML abo printMonumenten & Landschappen verschijnt zesmaal per jaar als gedrukt tijdschrift. Als abonnee ontvangt u M&L op uw adres en u kunt meteen bladeren in de prachtig geïllustreerde publicatie. U betaalt 52 euro om de zes tijdschriften in jaargang 2022 te ontvangen. De verzendkosten zijn al inbegrepen. Studenten genieten van een speciaal voordeeltarief: 46 euro.

BESTEL NU »

Combi print + digitaal

ML abo print digitaal combiWilt u het voordeel van beide abonnementen combineren en zowel het gedrukte tijdschrift als het digitale platform gebruiken? Dan kunt een gecombineerd abonnement activeren. U betaalt 84 euro om in jaargang 2022 online toegang te hebben tot de artikels van M&L én het tijdschrift op uw adres te ontvangen.

BESTEL NU »

 

Digitaal abonnement

ML abo digitaalGeeft u de voorkeur aan een digitaal tijdschrift, dan kunt u een online abonnement overwegen. Via het platform van M&L leest u alle artikels zoals in het tijdschrift en u beschikt over het archief. U betaalt 46 euro om in jaargang 2022 toegang te hebben tot de artikels van M&L op het digitale platform.

BESTEL NU »

 

Erfgoedthema's worden kwalitatief ontrafeld

ML inhoudWist u dat het tijdschrift is opgenomen in het Vlaams Academisch Bibliografisch Bestand voor de Sociale en Humane Wetenschappen? M&L is gevalideerd als tijdschrift met peer review. Als dat geen kwaliteitsbarometer is!

Een aantal thema's die het voorbije jaar aan bod kwamen waren:

  • Sint-Pieterskerk in Leuven
  • 18de-eeuws Errerahuis in Brussel
  • gerestaureerde Sint-Odulphuskerk van Borgloon
  • predikherenklooster in Mechelen
  • 17de-eeuwse Waterpoort in Antwerpen

» vraag hier uw proefnummer aan

Ontvang de losse nummers van uw keuze

Op basis van de artikels kunt u kiezen om een los nummer van het tijdschrift Monumenten & Landschappen te bestellen. In onze webshop kunt u de individuele tijdschriften terugvinden met de inhoudstabel.

GA NAAR DE WEBSHOP »

 

Ook als u in het buitenland verblijft

U wenst een abonnement waarbij het tijdschrift buiten België wordt toegestuurd? Dat kunnen we voor u organiseren. U betaalt 165 euro om in jaargang 2022 online toegang te hebben tot de artikels van M&L én het tijdschrift op uw adres in het buitenland te ontvangen. 

BUITENLANDS ABONNEMENT AANVRAGEN »

 

M&L jaarabonnement 2022Geschenktip! Doe een abonnement cadeau

Kent u iemand die houdt van het verhaal achter bijzondere restauraties? Een familielid of vriend die interesse heeft in hoe landschappen worden geconserveerd? Dan duikt die zonder twijfel vol overgave in het erfgoedtijdschrift Monumenten & Landschappen. M&L wordt zesmaal per jaar toegestuurd tegen de abonnementsprijs van 52 euro en maakt uw familie of vriend dus maar liefst zes keer gelukkig! U kunt onze geschenkbon afprinten, zo heeft u meteen een tastbare attentie. Vraag tijdig een proefnummer aan om hier eventueel aan toe te voegen.

» download hier een geschenkbon om meteen af te geven

BESTEL NU »

 

Groepsaankoop van een speciale editie

Dit tijdschrift kan een mooi souvenir zijn voor een symposium, een tentoonstelling, een jubileum of een opendeurdag. Mocht u omwille van het thema een gepersonaliseerde versie wensen in grotere oplage, dan vinden we ongetwijfeld een gepaste samenwerkingsvorm. Een groepsaankoop of een aangepaste publicatie naar uw verzoek? We denken graag met u mee. Neem contact op met de uitgever en we maken een voorstel op uw maat.

SPECIALE DRUK »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief