Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Uw eigen publicatie uitgeven 

Professionals zijn steeds op zoek naar sterke content, zowel op papier als digitaal. Wilt u als professional uw kennis en ervaring over uw vakgebied delen? Dat kan op twee manieren. U kunt een artikel schrijven voor een tijdschrift of uw eigen boek uitgeven. Ook als docent kunt u uw eigen handboek uitgeven.

Die Keure Professional Publishing ondersteunt u doorheen het hele proces.

Als uitgeverij gespecialiseerd in vakliteratuur voor professionals bieden wij boeken, tijdschriften en digitale toepassingen aan binnen allerlei juridische onderwerpen, management en fiscaliteit.

Wij garanderen u als uitgeverij-drukkerij:

  • Advies, ondersteuning en een persoonlijke aanpak. Van het manuscript tot het afgewerkte boek, van redactiewerk tot drukken. De uitgever en zijn team staan u bij in het volledige proces en volgen de publicaties van A tot Z op. U kan steeds bij een vaste uitgever en redacteur terecht met vragen over uw project.
  • Feedback en kwaliteitscontrole. Die Keure werkt in een niche en kan vanuit deze optiek sterke begeleiding bieden, omdat onze uitgevers ook met hun professionele achtergrond de markt kennen. In de rol van ‘sparringpartners’ geven we raad over de opzet, doelgroep en invalshoek van uw boek. We zorgen bovendien voor een hoogstaand eindproduct door middel van een grondige taalcorrectie, ons netwerk externe redactieraden en de formele en informele reviews.
  • Van vormgeving tot drukwerk. Samen met onze grafische vormgevers bedenken we een concept en ontwerpen we een kaft en binnenwerk die de inhoud van uw boek visueel en structureel versterken. Zodra het ontwerp vastligt, wordt het drukken rechtstreeks uitgevoerd door onze hoogtechnologische drukkerij. Die denkt mee om ervoor te zorgen dat er een waardevolle publicatie van de pers rolt.
  • De promotie. Samen met ons marketingteam zorgen we dat uw publicatie de juiste doelgroep bereikt via onze distributiekanalen en uw netwerk.

  • Opleidingen. Ons opleidingscentrum biedt u een platform om uw kennis en ervaring met anderen te delen.

  • Een financiële garantie. Bij ons hoeft u niet zelf te investeren in het boek. Wij geloven in het project en dragen dan ook het volledige financiële risico.

Een boek ik gedachten of reeds een manuscript geschreven? Neem contact op met een van onze uitgevers om samen de mogelijkheden te bekijken via een verkennend gesprek.


Ons team van uitgevers

Daan Therry

Daan Therry
Directeur-uitgever juridische boeken
daan.therry@diekeure.be 

Catherine Vandermeersch

Catherine Vandermeersch
Senior uitgever juridische boeken
catherine.vandermeersch@diekeure.be

Liesbeth Declercq

Liesbeth Declercq
Uitgever juridische- en managementboeken 
liesbeth.declercq@diekeure.be

Annelies Claeys

Annelies Claeys
Directeur-Coördinator Opleidingen
annelies.claeys@diekeure.be

  

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief