Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Uw eigen publicatie uitgeven 

Die Keure Professional Publishing ondersteunt u doorheen het hele proces.

Als uitgeverij gespecialiseerd in vakliteratuur voor professionals bieden wij boeken, tijdschriften en digitale toepassingen aan binnen allerlei juridische onderwerpen, management, fiscaliteit en erfgoed. Wilt u uw kennis en ervaring over uw vakgebied delen door middel van een boek of via een artikel in een tijdschrift? Of wilt u als docent uw eigen handboek uitgeven?

Wij garanderen u als uitgeverij-drukkerij:

  • Advies, ondersteuning en een persoonlijke aanpak. Van het manuscript tot het afgewerkte boek, van redactiewerk tot drukken. De uitgever en zijn team staan u bij in het volledige proces en volgen de publicaties van A tot Z op. U kan altijd bij een vaste uitgever en redacteur terecht met vragen over uw project.
  • Feedback en kwaliteitscontrole. Die Keure werkt in een niche en kan vanuit deze optiek sterke begeleiding bieden, omdat onze uitgevers ook met hun professionele achtergrond de markt kennen. In de rol van ‘sparringpartner’ geven we raad over de opzet, doelgroep en invalshoek van uw boek. We zorgen bovendien voor een hoogstaand eindproduct door middel van een grondige taalcorrectie, ons netwerk van externe redactieraden en de formele en informele reviews.
  • Van vormgeving tot drukwerk. Samen met onze grafische vormgevers bedenken we een concept en ontwerpen we een kaft en binnenwerk die de inhoud van uw boek visueel en structureel versterken. Zodra het ontwerp vastligt, wordt het drukken rechtstreeks uitgevoerd door onze hoogtechnologische drukkerij zodat er een waardevolle publicatie van de pers rolt.
  • De promotie. Samen met ons marketingteam zorgen we dat uw publicatie de juiste doelgroep bereikt via onze distributiekanalen en uw netwerk.

  • Opleidingen. Ons opleidingscentrum biedt u een platform om uw kennis en ervaring met anderen te delen.

  • Een financiële garantie. Bij ons hoeft u niet zelf te investeren in het boek. Wij geloven in het project en dragen dan ook het volledige financiële risico.

Een boek in gedachten of al een manuscript geschreven? Neem contact op met een van onze uitgevers om samen de mogelijkheden te bekijken via een verkennend gesprek.


Ons team van uitgevers

 

Catherine Vandermeersch

Cedric De Koker Thomas Baert
Catherine Vandermeersch
Senior uitgever 
catherine.vandermeersch@diekeure.be
Cedric De Koker
Uitgever 
cedric.dekoker@diekeure.be
Thomas Baert
Adjunct-uitgever 
thomas.baert@diekeure.be
Daan Therry Annelies Claeys  
Daan Therry
Directeur-uitgever
daan.therry@diekeure.be

Annelies Claeys
Directeur-coördinator opleidingen
annelies.claeys@diekeure.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief