Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Ga terug

Lore Gyselaers

Lore Gyselaers is voornamelijk actief in het strafrecht, ondernemingsstrafrecht en strafprocesrecht.

Zij behaalde in 2003 haar diploma van Licentiaat in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na haar studies in Leuven trok ze naar Parijs waar ze in 2004 een Master II “Droit pénal et politique criminelle en Europe” behaalde aan de Universiteit Paris I Panthéon-Sorbonne. 
Sinds november 2010 is zij tevens Doctor in de Rechten aan de Universiteit Paris I Panthéon-Sorbonne in cotutelle met de Katholieke Universiteit Leuven. Haar proefschrift behandelt een rechtsvergelijkende studie over het hof van assisen.

Sinds april 2011 is Lore Gyselaers advocaat aan de Balie van Hasselt en sindsdien ook verbonden aan het kantoor GEVACO ADVOCATEN.

Daarnaast is zij tevens vrijwillige medewerker aan het Instituut voor Strafrecht van de Katholieke Universiteit Leuven, lid van de Commissie strafrecht Orde Vlaamse Balies en van de Commissie strafrecht Balie Hasselt en lid van de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Strafrecht.

Daarnaast maakt ze deel uit van de redactie van Strafrecht geannoteerd met bijzondere wetgeving (Die Keure).Lore Gyselaers schreef volgende boeken bij die Keure:
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief