Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Ga terug

Karl Gilis

Karl Gilis

De 'G' van AGConsult

Als de G van AGConsult teken ik samen met Els Aerts de koers van AGConsult uit. Ik verzorg onze marketing en bewaak onze financiële gezondheid.

3de meest invloedrijke CRO-expert ter wereld

Ik sta als enige Belg in PPC Hero's lijst van meest invloedrijke Conversie Optimalisatie Experts ter wereld en dat op de 3de plaats. Als specialist in usability en conversie optimalisatie word ik vaak gevraagd om mijn kennis te delen op internationale conferenties. Zo sprak ik recent op Conversion Conference in Londen en Berlijn, Call-to-Action in Vancouver, Digital Elite Camp in Tallinn, Digital Growth Summit in Frankfurt, ConversionXL Live in Texas en UX Poland.

Overheden en bedrijven vragen me om te spreken over hoe je een succesvolle en rendabele online business uitbouwt. Ook jij kan me inhuren als spreker.

Ik ben gastdocent bij onder andere Thomas More en Karel de Grote-Hogeschool. Ik gaf opleidingen bij organisaties als Thomas Cook, Barry Callebaut en Atlas Copco.

Je online business doen groeien is mijn doel

Bedrijven als Concentra, TUI Belgium, Electrabel, Suzuki en overheden op lokaal, Vlaams en federaal niveau vragen me om hun online strategie uit te stippelen en de conversie-optimalisatie van hun websites in goede banen te leiden.

Bekijk hier een interview met Els en Karl over hun nieuwe boek Webteksten die werken:Karl Gilis schreef volgende boeken bij die Keure:
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief