Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Ga terug

Els Aerts

Els Aerts

De 'A' van AGConsult

Als mede-oprichter en managing partner van AGConsult stippel ik samen met Karl Gilis de strategie van AGConsult uit. Ik bewaak onze hoge kwaliteitseisen en zorg dat alle projecten op tijd en binnen budget opgeleverd worden.

Webstrategie & gebruikersonderzoek

Organisaties als Universiteit Gent, Flanders Investment and Trade en European University Institute doen een beroep op me om hun website strategie uit te werken.

In opdracht van de Europese hoofdzetels van bijvoorbeeld Daikin, Atlas Copco, Toyota Material Handling of Bridgestone doe ik gebruikersonderzoek om te zien hoe hun online aanpak nog beter kan.

Schrijven voor internet

Omdat teksten cruciaal zijn voor de gebruikerservaring en het wel of niet slagen van een website, heb ik een serie diensten en opleidingen ontwikkeld over schrijven voor internet. Organisaties als TUI Belgium, Koning Boudewijnstichting en Roularta bestelden al een in-company opleiding webschrijven bij ons.

Ik deel mijn kennis wereldwijd als keynote speaker op conferenties zoals CTA Conference (Vancouver, Canada), CXL Live (Austin, VS), Conversion Hotel (Nederland) en Digital Elite Camp (Tallinn, Estland).

Bekijk hier een interview met Els en Karl over hun nieuwe boek Webteksten die werken:Els Aerts schreef volgende boeken bij die Keure:
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief