Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Ga terug

Bruin Bourgois


Bruin Bourgois (1964) leidde duizenden mensen in zijn 30 jaar ervaring als leider in zowel binnen- als buitenlandse bedrijven. Als jurist (KU Leuven) koos Bruin voor een carrière in de bedrijfswereld, na bijkomende economische vorming en managementvorming. Al als twintiger onderscheidde Bruin zich door zijn leiderschapskwaliteiten en nam hij zijn eerste directiefunctie op. Door hem geleide bedrijven werden opgemerkt als ‘Trends Gazellen’ en meerdere malen als ‘Great Place to Work’. Hij loodste ING Car Lease Frankrijk door de financiële crisis van 2008. Als CEO van Europ Assistance België en Compass Group België voerde hij complexe veranderingstrajecten door. Onder zijn bezielende leiding kenden deze bedrijven een ongekende groei. Bij het ter perse gaan van dit boek werkt Bruin voornamelijk bij een groot consultancybedrijf, als mentor en als expert in transformatie en innovatie.

Bruin is ook alumnus van INSEAD Fontainebleau waar hij het meerjaarse executive programma Coaching and Consulting for Change (EMCCC) vervolmaakte. Door zijn specialisatie in transitie en turnaround is Bruin zich als autoriteit in dit vakgebied steeds nadrukkelijker gaan richten op de coaching en mentoring van bedrijfsleiders die met de uitdagingen van het ondernemen worden geconfronteerd.

Meer informatie over Bruin vindt u op zijn LinkedIn-profiel en de website van zijn bedrijf 2ndOpinion (www.2nd-opinion.be).Bruin Bourgois schreef volgende boeken bij die Keure:
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief