Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.
Ga terug

Bram Vandromme

Bram Vandromme

Bram Vandromme (°1983) is advocaat en gespecialiseerd in het omgevingsrecht. Hij runt sinds 2011 een kantoor dat zich toelegt op vergunningsdossiers, ruimtelijke planning en administratief recht (www.bramvandromme.be). Naast zijn activiteiten als advocaat, schrijft en spreekt Bram vaak.

De afgelopen jaren gaf Bram meer dan 100 workshops, lezingen en presentaties bij organisaties zoals KU Leuven, die Keure, Wolters Kluwer, Confocus, Amelior, Syntra, Escala, Vivo, CIB Vlaanderen en veel meer.

Tot 31 augustus 2014 was Bram assistent ‘administratief recht aan de KU Leuven, afdeling Kortrijk (KULAK). Hij maakt ook deel uit van de redactie van STORM ('Stedenbouw, Omgeving, Ruimtelijke ordening en Milieu’, die Keure). Tussen 1 april 2017 en 1 november 2018 was Bram door de minister aangesteld als extern deskundige 'ruimte' bij de gewestelijke omgevingsvergunningscommissie (GOVC).

Tot slot is Bram als voorzitter van het departement communicatie en IT, en lid van de raad van de Orde, ook actief aan de balie West-Vlaanderen en is hij gepassioneerd over alles wat innovatie voor de advocatuur aangaat. Hiervoor startte hij met een aantal advocaten Future Lawyers Belgium op, een organisatie die advocaten wil stimuleren om te innoveren.Bram Vandromme schreef volgende boeken bij die Keure:
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief