Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Food Science & Law ( jaargang 2019/année 2019)

Op voorraad
2019
Tijdschrift
Auteur(s): Clinquart Antoine, Devos Dominique, Hallaert Johan, Jackxsens Liesbeth, Leroy Frédéric, Matthys Christophe, Notebaert Eveline, Sas Benedikt, Scippo Marie-Louise, Sindic Marianne, Temmerman Guy, Van Huffel Xavier

Voedingsmiddelen, de technologieën en de wetgeving daarover evolueren razendsnel, zowel op nationaal als op Europees niveau. Het is voor de professional moeilijk om van al de verschillende wijzigingen op de hoogte te blijven.

Dit vaktijdschrift bundelt voor u als professional alle nuttige en relevante informatie rond voeding, voedselveiligheid, kwaliteitsbewaking, innovatie en reglementering in dat verband. Het verschijnt 4 keer per jaar.

Vorige nummers (2018)

Nummer 1/2018  Nummer 3/2018  Nummer 2/2018 

Klik hier voor de inhoudstafel van nummer 1 van 2018.
Klik hier voor de inhoudstafel van nummer 2 van 2018.
Klik hier voor de inhoudstafel van nummer 3 van 2018.

 

Bestelcode 201198000
Food Science & Law ( jaargang 2019/année 2019)
Abonnees € 150,00

Voedingsmiddelen, de technologieën en de wetgeving daarover evolueren razendsnel, zowel op nationaal als op Europees niveau. Het is voor de professional moeilijk om van al de verschillende wijzigingen op de hoogte te blijven.

Dit vaktijdschrift bundelt voor u als professional alle nuttige en relevante informatie rond voeding, voedselveiligheid, kwaliteitsbewaking, innovatie en reglementering in dat verband. Het verschijnt 4 keer per jaar.

Vorige nummers (2018)

Nummer 1/2018  Nummer 3/2018  Nummer 2/2018 

Klik hier voor de inhoudstafel van nummer 1 van 2018.
Klik hier voor de inhoudstafel van nummer 2 van 2018.
Klik hier voor de inhoudstafel van nummer 3 van 2018.

 

Ontdek ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief