Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Promopakket voor de gerechtsdeskundige

Op voorraad
2021
Boek
Editor(s): Beke Joost, De Buyst Didier, Lysens Toon
Auteur(s): Beke Joost, Boon Johan, De Buyst Didier, De Lathouwer Robert, Dreesen Josee, Goyens Peter, Lodewijckx Sandra, Lysens Toon, Mallien Pascal, Naudts Luc, Neven Wouter, Rimanque Luc, Timmermans Jens, Tollenaere Veerle, Van Weert Yolande

Dit promopakket bevat volgende 2 interessante boeken voor de gerechtsdeskundige:

Bestelcode 202226100
Promopakket voor de gerechtsdeskundige
€ 123,00
€ 110,00

Dit promopakket bevat volgende 2 interessante boeken voor de gerechtsdeskundige:

Didier De Buyst is burgerlijk ingenieur en doctor in de toegepaste wetenschappen. Sinds bijna dertig jaar treedt hij op als onafhankelijk gerechtsdeskundige in industriële geschillen. Sinds 2013 is hij erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Tegelijkertijd bouwt hij ook een academische loopbaan uit aan de Universiteit Hasselt waar hij gastprofessor is aan de faculteit Architectuur. Didier De Buyst is ten slotte de coördinator van de Deelgroep Ingenieur-Deskundigen & Bemiddelaars van ie-net ingenieursvereniging.

Johan Boon is sinds 1998 raadsheer in het hof van beroep te Brussel, waar hij vanaf 2005 ononderbroken de zogeheten “bouwkamer” voorzit. Tussen 1994 en 1998 functioneerde hij als kortgedingrechter, o.a. in bouwzaken. Johan Boon is medeauteur van het Handboek juridische opleiding gerechtsdeskundigen (die Keure, 2019). Als referentiemagistraat inzake deskundigenonderzoek in burgerlijke zaken volgt hij dit segment van de rechtspraktijk met meer dan gewone aandacht, zowel de wetgeving als de concrete toepassing daarvan.

Toon Lysens is erevoorzitter van de rechtbank van koophandel van Tongeren. Vanuit zijn ervaring als advocaat en magistraat schreef hij verschillende boeken en artikels over het gerechtelijk deskundigenonderzoek. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van het Nationaal Register voor Gerechtsdeskundigen. Sinds 2019 is hij voorzitter van de aanvaardingscommissie die de minister van Justitie adviseert over de opname in dit register.

Publicaties in de kijker

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief