Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Modular - Catalogus 2018

Het Belgische bedrijf Modular Lighting Instruments verovert al sinds 1980 de wereld met zijn toonaangevende, hoogwaardige architectonische verlichting waarin creativiteit en technologie een sleutelrol spelen. 

Grensverleggend en creatief, zowel op vlak van concept als design. Het kenmerkt ook de Modular-catalogus voor 2018, The Cult Of M. Ook druktechnisch is de catalogus opnieuw bijzonder interessant en innovatief. In dit document lichten we enkele in het oog springende technische features van de catalogus toe.

  • Voor de druk van de catalogus werden 130 paletten papier, of zo’n 65 ton, aangevoerd. Het boek weegt maar liefst 3,434 kg.

  • Er werd gekozen voor een PUR-binding met flexcover. De cover is bekleed met wit natuurlinnen en bevat geborduurde tekens op het voorblad en de rug. Op de achterflap is het logo van Modular aangebracht in blinddruk.

  • Eén van de opvallendste features van de catalogus is het goudkleur op snee. Bij dit procedé wordt een dun laagje goudkleur aangebracht op de zijkanten van het papier.

  • Op de laatste pagina, aan de binnenkant van de achterflap, zit een pochette ingewerkt. Je opent de pochette aan de hand van de gelazerde rits. Binnenin zit een geborduurde badge verstopt. Elke badge is uniek.

  • Het logo op de pochette is niet op het papier gedrukt, maar oppervlakkig in het papier gelazerd. De bovenste laag werd met een lazer tot op de helft van de dikte van het papier weggehaald. Wie heel dicht kijkt, merkt een minuscuul niveauverschil.
Klant: Modular Lighting Instruments
Publicatiejaar: 2018
Categorie: Catalogus