Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Onze diensten

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Die Keure staat bekend om haar ‘couture boutique’ benadering. Vanaf de offerte tot levering van uw order kunt u rekenen op professionele ondersteuning en advies. Onze accountmanagers en orderbegeleiders staan u bij met hun expertise en creativiteit en verleggen grenzen om uw idee mogelijk te maken.

Paper room

Paper room

Bij die Keure zoeken we niet  in of out, maar beyond the box naar creatieve en innovatieve oplossingen. In onze uitgebreide bibliotheek etaleren we papierstalen, bijzondere kaften, veredelings- en afwerkingsmogelijkheden en willen we uw designers inspireren in hun zoektocht naar unieke materialen en onderscheidende elementen. 

Prepress

Prepress

Dankzij onze jarenlange ervaring in het drukken van kunstboeken en de expertise van onze medewerkers is onze prepress uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde ter wereld op vlak van beeldkwaliteitsservice. De fotogravure gebeurt volledig intern door mensen die niet alleen hun vak, maar ook onze drukpersen door en door kennen. Op uw vraag controleren en corrigeren we beeld per beeld om het best mogelijke drukresultaat voor elk type papier te bereiken. We bieden klanten de mogelijkheid om de kleurcorrecties bij te wonen aan het scherm. Naar keuze simuleren we het eindresultaat op scherm, digitale kleurproef of oplagepapier. Ook in het voortraject kan die Keure u van dienst zijn. Ons team van grafische vormgevers en professionele zetters staan u bij met het ontwerp van uw drukwerk en het drukklaar maken van bestanden.

Offset

Man Roland Drukpersen

Die Keure beschikt over een state-of-the-art machinepark en zet in op een doorgedreven kwaliteitscontrole. Onze investering in de nieuwste generatie ManRoland persen, met een ongeëvenaarde flexibiliteit en drukkwaliteit, zet een nieuwe standaard voor de offset druktechnologie en biedt een waaier van onderscheidende mogelijkheden.
Het InlineColorPilot kleurmetingsysteem op de pers stuurt continu bij en garandeert een hoog en constant kwaliteitsniveau doorheen de volledig oplage. 
In onze drukkerij printen we op B1-formaat (70 x 100 cm) en beschikken we over 2-, 4-, 8- en 10-kleurenpersen. 

Drukwerkveredeling en zeefdruk

Peter Kogel - Printed by die Keure

Wij bieden een waaier van veredelingsmogelijkheden om uw drukwerk onderscheidend te maken. UV-spotvernis, geurinkten, glow-in-the-dark-inkt… : de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren u graag over de juiste toepassing en geven uw drukwerk de uitstraling die u wenst.

Visual communication

Large format printer

Naast de offset drukpersen beschikt de drukkerij over een digitale large format afdeling. U kunt bij ons terecht voor uw POS-materiaal, displays, banners, signalisatie, stickervellen en meer….ook in kleine oplages.

Afwerking

Afwerking

Het die Keure machinepark is uitgerust met de meest efficiënte en precieze afwerkingsmachines om alle drukwerk met de grootste precisie af te werken. Snijden, vouwen, nieten, naaien, binden, lamineren, verpakken, adresseren, frankeren… het zijn slechts enkele van de mogelijkheden die volledig intern gebeuren voor meer flexibiliteit en een snellere doorlooptijd.

Logistiek

Magazijn

Ook op vlak van distributie en transport staan de medewerkers van die Keure u bij. We zijn internationaal actief en zorgen dankzij onze samenwerking met verschillende internationale transporteurs voor een probleemloze internationale levering conform de afgesproken deadline, ook voor uw zee- of luchtvracht. Ook het adresseren, frankeren en verzenden van uw drukwerk nemen wij op ons.

Wij staan voor u klaar

Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en de expertise en tomeloze inzet van onze mensen kunnen wij zowat elk project aan. We staan u graag bij met onze kennis en advies om uw ideeën en wensen mogelijk te maken!

DAAG ONS UIT MET UW PROJECT »