Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Orderbegeleiders Jitske Wille en Petra Aelvoet

Jitske Wille, orderbegeleider

De inhoud van mijn job is heel uiteenlopend. Ik volg onder andere enveloppen, briefhoofden en flyers op, maar ook catalogi, infobrochures, magazines en hardcoverboeken. Dat is wat mijn job ook zo uitdagend maakt. Je weet nooit hoe je dag er zal uitzien als je hier toekomt. Het kan een drukke dag worden waarbij de productie je heel veel nodig heeft. Op andere dagen kan je dan weer goed doorwerken.

Orderbegeleiders | die Keure

Het fijne aan de job is wanneer je een order tot een goed einde brengt en zo de klant gelukkig kan maken. Het maakt voor mij niet uit over welk order dit gaat, iedere klant is belangrijk en wil ik tevreden houden.

 

Petra Aelvoet

Petra Aelvoet, orderbegeleider

Ik ben als orderbegeleider van educatieve uitgaven verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders die afkomstig zijn van onze interne redactie lager en secundair onderwijs. Om de orders in goeie banen te leiden, heb ik heel veel contact met de verschillende afdelingen binnen die Keure. Elke dag ziet er anders uit. Je weet ’s ochtends nooit hoe je dag zal verlopen. Op die manier kan er nooit sleur komen in de werkdag.

Orderbegeleiders | die Keure

Ik krijg heel veel vrijheid om mijn werk te voltooien. Je bepaalt zelf wanneer je wat doet, zolang je maar de deadlines respecteert. Het halen van de vooropgestelde timing geeft mij dan weer voldoening.