Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Winnaar iF DESIGN AWARD 2018

De Sensitive to Light catalogue van Modular Lighting Instruments wint dit jaar de iF DESIGN AWARD 2018. Deze catalogus werd met veel zorg op de persen van die Keure gedrukt, hiermee bewijzen we opnieuw een toonaangevende en internationale speler te zijn op de markt van high-end drukwerk.

Het Belgische bedrijf Modular Lighting Instruments kon de 63-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met hun Sensitive to Light Catalogue . De concurrentie was groot: meer dan 6.400 inschrijvingen uit 54 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen. 

ONTDEK HIER DE SENSITIVE TO LIGHT CATALOGUE »

Over de iF DESIGN AWARD

Al 65 jaar is de iF DESIGN AWARD erkend als keurmerk van hoge kwaliteit en uitmuntend design. Het iF label is wereldwijd erkend voor uitstekende ontwerp services en de iF DESIGN AWARD is een van de meest belangrijke designprijzen ter wereld. Inzendingen worden een award toegekend in de volgende disciplines: Product, Packaging, Communication en Service Design/UX, Architecture en Interior Architecture, evenals Professional Concept. Alle award-winnende inzendingen worden in de iF WORLD DESIGN GUIDE en in de iF design app opgenomen, en worden in de iF design exhibition Hamburg tentoongesteld.

Modular catalog 2017 | die Keure