Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Masters of Fashion

We presenteren met veel plezier (en trots!) het vierde 'Masters of'-magazine. Dit keer een ode aan mode. Masters of Fashion brengt o.a. het werk van Dries Van Noten en de modefotografie van Anton Corbijn in beeld. U leest ook interviews met de Britse schilder Gill Button en de Nederlandse magazinemaker Jop van Bennekom. Maar we stellen ook onze eigen fashionista's binnen die Keure aan u voor en inspireren u met tal van boeiende cases. 

Wilt u graag dit nummer ontvangen? Vraag uw exemplaar aan via printing@diekeure.be. Vermeld zeker uw naam en adres. Geen enkele editie missen? Abonneer u gratis via dit formulier.

Masters of Fashion

Masters of Fashion

Masters of Fashion

Masters of Fashion


Masters of Print 
Wat van onze persen rolt, moet het meesterschap van onze klant eer aandoen. Om dit te verwezenlijken, moeten ook wij meesters in ons vak zijn. Want daar waar uw meesterschap dat van ons raakt, ontstaat het perfecte drukwerk.

Met het 'Masters of' magazine willen we onze klanten inspireren. We willen hen uitdagen, van meester tot meester, om van elk project - van brochure tot kunstboek - een meesterwerk te maken.

Daag ons uit met uw project »